| Keuken | Italiaans |
| Gemiddelde menuprijs | €17.50 |
| Minimum menuprijs | €8.00 |
| Openingstijden | Donderdag t/m dinsdag van 17.30 tot 22.00 uur Meld dit restaurant als niet meer open » |
reluts 28 november 2011 | |
Het eten was zoals gewoonlijk heerlijk, jammer dat de bediening deze keer ronduit slecht was. Hier zal echt aan gewerkt moeten worden. |
myrnapeters 24 november 2011 | |
hier laatst wezen eten, werden heel enthousiast ontvangen wat je gelijk een welkom gevoel geeft! heel leuk! de inrichting doet sjiek aan, stoelen zitten heerlijk.
reluts 8 augustus 2011 | |
Afgelopen weekend weer wezen eten, net als de vorige keren was het eten en de wijn zonder meer goed. De bediening viel niets op aan te merken. Wel vinden wij het vervelend dat zodra de keuken om 22:00 uur sluit de bediening de zaak klaar gaat maken voor de volgende dag, dit geeft ons iig het gevoel dat we weg moeten wezen. Vanaf 22:30 uur zie je ook vrijwel geen tafel meer bezet. Wil je je avond vullen met lekker op je gemak tafelen is dit restaurant wat ons betreft minder geschikt, of je moet heel vroeg beginnen. |
Mso 16 mei 2011 | |
Beste italiaan die ik ken. Heerlijk italiaans eten met schappelijke prijzen. Sinds kort verbouwt dat mocht ook wel een keer ziet er nu bij de tijds uit. |
reluts 9 maart 2011 | |
Lekker gegeten in een gezellige sfeer, keurige bediening ook die er alles aan doet om het de gasten naar de zin te maken.
Geef zelf je mening over Bella Italia