7.4

A Tavola doet mee aan de IENS DinerDagen

3 gangen voor €30
van 28 mei t/m 3 juni

Reserveer deze aanbieding!

Meer restaurants? Ga naar dinerdagen.nl!

Reserveer nu

KeukenItaliaans
Openingstijden18.00-22.30
Bijzondere kenmerken topper

Zo'n beperkte menukaart verraadt het vaak al een beetje: wat ze hier serveren is erg goed. Als aanvulling hierop laat de gastheer je persoonlijk zien welke vis van de dag er in huis is. Bij het nemen van je eerste hap weet je weer hoe Italiaans hoort te smaken. Heerlijke verse ingrediënten vormen de basis van de gerechten die zijn bereid zonder veel poespas, maar met veel liefde. De vriendelijke bediening en het knusse decor maken het plaatje compleet. Geen goedkoop restaurant, maar zeker aan te bevelen voor de fijnproever!

Frankinams Frankinams 10 mei 2012

Great as always. This time I got served Tagliatelle with Swordfish and a Torta Cioccolato and was more that satisfied. Very authentic, very tasty, nice atmosphere.
For sure will come back.

SPAULA SPAULA 9 mei 2012

Mijn favorite italiaanse restaurant.

Eet daar om de week en het is echt een aanrader.

Great food and super service;)

lekkerbekbcn lekkerbekbcn 7 mei 2012

Aangenaam verrast om zo een goed Italiaans restaurant te vinden in hartje Amsterdam.
De ontvangst was hartelijk en heel erg persoonlijk. Het eten authentiek Italiaans. Zeker een aanrader!

Robdepoorter Robdepoorter 7 mei 2012

My favourite Italian restaurant with truly real tasty and super fresh food. Great service with a smile, which is not common in other restaurants in Amsterdam. I brought many colleagues to a Tavola and they have always been impressed. If you want to impress your colleagues and friends with quality, simple but excellent tasty food from Italy, go here, you won't disappoint them.

Hutr Hutr 25 april 2012

Zoals al door anderen omschreven is het een gezellig restaurant met heerlijke gerechten geserveerd door Italiaanse bediening. De vis van de dag is een keuze die je kan maken. Ze diverse complete vissen op een schaal zien. We hadden o.a. de Dorade. Deze werd op een schaal uit de oven onder een uitgehard bed van zout geserveerd. De ober tikte aan tafel het bed open en serveerde de heerlijke filet op je bord. Niets zelf worstelen met een complete vis. En geen graatje gevonden. Dat is pas een service. Rekening €132,- voor 2 anti pasti, 2 hoofdgerecht, 1 nagerecht, 1 fles wijn (navola uit Sicilië ) en 2 limoncello wel stevige prijs, maar zo'n avondje is het wel waard.

Geef zelf je mening over A Tavola