KeukenEetcafé
Openingstijden12.00-16.30, 17.00-22.30

CJ Dippel CJ Dippel 19 november 2011

Na een filmbezoek in The Movies wilden mijn vriendin en ik nog wat eten. De Rosereijn is zo'n beetje het eerste en enige restaurant dat je tegenkomt als je richting CS loopt. We waren er al een keer geweest en die ervaring was goed. Dus het werd de Rosereijn. De bediening was deze keer zozo. De dame was wat nukkig. Het eten (saté met Vlaamse frieten) was redelijk. De prijsstelling was gelukkig dienovereenkomstig (euro 12,90). De sfeer was verder goed.

Zimski Zimski 17 november 2011

Heerlijk stampotje gegeten, leuke en spontane bediening, lekkere biertjes en een mooie locatie. Helemaal goed!

Lieke79 Lieke79 29 november 2010

Als ik saté wil eten doe ik dat hier. Rosereijn is echt een gezellig restaurant, er hangt altijd een leuke sfeer. Het nadeel is alleen dat niet alle gerechten even lekker zijn, maar de aardige bediening maakt veel goed. Ik ben hier nog nooit een chagrijnige serveerster tegengekomen en ik heb hier toch al heel wat keren gegeten.

Erich Schlemmer Erich Schlemmer 18 september 2010

Voor subtiliteiten ben je bij Rosereijn aan het verkeerde adres. De porties zijn fors, en de grote borden zien er eender uit. Het gerecht dat je hebt gekozen (vanavond was dat saté van kip, saté van runderhaas, krabbetjes, en lever met spek en uien) gaat vergezeld van veel matige patat en veel salade van vooral ijsbergsla. Voor kleine etertjes zijn de porties dan ook veel te groot (zou het geen idee zijn om halve porties aan te bieden?) en ook mijn zoon hoeft na afloop geen toetje (uniek!). En inderdaad, de keuken ruik je bij thuiskomst nog in je kleren. Maar dat gezegd zijnde, de lever smaakte me goed, de saté verdween geheel en de Venezolaanse chocoladetaart was verrukkelijk. En de bediening is zo aardig dat mijn dochter bij eerdere bezoekjes zei dat ze later ook in een café wilde werken. Want we blijven hier langskomen: in het voorjaar voor de asperges, en op 11 november op de vlucht voor sintemaarten.

wim weerts wim weerts 20 juni 2010

Zondagmiddag. Weinig klanten in de zaak en bijna een uur voor de tijd wordt ons al gezegd dat onze tafel gereserveerd is. Een eetcafé waar je niet rustig je wijntje kunt drinken. We voelden ons zeker niet welkom en komen niet meer terug. Sachrijnige bediening.
Wat is er toch aan de hand met al die opgepimpte eetcafé's? Opgeklopte pretenties alsof het om 1e klas restaurants zou gaan.

Geef zelf je mening over eetcafe Rosereijn