360 ° panorama

ActiviteitenCatering
KeukenItaliaans
Menuprijs€24.50

14 juni 2013

Donderdag 13 juni uit eten geweest via groupon. We hadden eigenlijk voor 4 personen gereserveerd maar door onverwachte omstandigheden kon er 1 persoon niet mee. Doorgegeven aan de bediening dat we slechts met 3 personen waren en de vriendelijke dame van de bediening stelde meteen voor om voor ons steeds bij elke gang een extra gerecht neer te zetten dat niet door ons gekozen was. Op deze manier konden wij van alles wat extra proeven en ging het geld van de 4e persoon niet verloren. Het was ontzettend lekker allemaal en de bediening was helemaal toppie! Wanneer wij weer in Amsterdam zijn gaan we hier zeker weten weer eten, wel of geen groupon.

Gegeten op: 13 juni 2013.
Hendrikjeh
Hendrikjeh

24 mei 2013

Na de laatste recenties was ik een beetje huiverig geworden, maar ja de Groupon was inmiddels geboekt en betaald. Bij ontvangst bleek het restaurant geheel vol te zitten, het vriendelijke verzoek om 5 min. aan de bar te wachten. Met een heerlijk drankje van de zaak hebben we aan de bar gezeten en de sfeer geproefd: druk, gezellig, warm en vriendelijke lieve dames in de bediening (geen poes pas/kak stijl). Al snel was de tafel gereed en kregen we de eerste van de 5 gangen. Bij de 5de gang ontplofden we zowat, maar het eten was super, vers en gewoon heerlijk: echte buffalo mozzarella, huis gegrilde groenten, verrukelijke zeebaarsfilet, droomtoetje... Zeker een aanrader, Il Fiore we komen terug

Gegeten op: 3 mei 2013.
SuzannevanBoekelen
SuzannevanB...

22 april 2013

Grote bollen uitgedroogde smakeloze 'mozzarella', dikke plakken uitgedroogde smakeloze 'carpaccio', kleur- en smaakloze tomaat, verlepte sla, zurige wijn, taaie in jus verdronken biefstuk, niet gare cr?me br?l?e met verbrande suiker, vieze tiramisu, botte bediening en troosteloos decor.

Gegeten op: 21 april 2013.
Nisptotnim
Nisptotnim

18 maart 2013

Echt geen aanrader! Wij zaten in de zijzaal waar het vreselijk koud was. Verwarming werd hoog gedraaid maar die deed het gewoon niet! De wijn was niet lekker en het eten al helemaal niet. Voorafje ging nog wel salade met mozzarella en tomaat, de tomaat was alleen keihard, niet rijp. Biefstuk vol met zenen en drijvend in de saus waardoor je geen groente of aardappeltjes meer op je bord kon leggen, dan zouden die ook doordrenkt worden. De groente was lekker, de gebakken aardappels te groot en veel te vet. Mijn partner had zalm, deze leek van de supermarkt te komen. Deze zalm is wel oké maar ook weer drijvend in een saus. We hebben vervolgens een uur moeten wachten op het dessert, tiramisu was wel lekker maar niet bijzonder, crème brulee niet spectaculair. Ondanks dat wij een Groupon aanbieding hadden, hadden we spijt dat we hier zijn gaan eten. We kennen veel betere eetcafes waar je voor weinig geld wel een lekker biefstukje kunt eten. De jonge meiden in de bediening waren wel heel vriendelijk, een oudere vrouw rende heel hard heen en weer en gooide de borden met eten bijna op je tafel zonder je aan te kijken en zonder dat je de kans had om nog om een drankje te vragen. Het oogde niet fris en de wc stonk, een vreselijke rioollucht. Wij raden dit niemand aan!

Gegeten op: 16 maart 2013.
basenilse
basenilse
Fijnproever

21 februari 2013

Wij zijn hier inmiddels kind aan huis -- mede door het feit dat de bediening bijzonder vriendelijk is. Echte Jordaans-Italiaanse gastvrijheid, vinden wij.

Maar dat betekent ook dat het geen zaak is voor mensen die gewend zijn aan onderdanig, voortdurend attentief personeel dat oplettend toekijkt om te zien of de 'hoge heren' het wel helemaal naar hun zin hebben.

Er hangt gewoon een huiselijke sfeer, en zo hebben wij dat graag. De zaak zit dan ook vrijwel altijd vol, en je ziet dat er veel vaste klanten zijn.

Het eten is goed tot uitstekend, en de porties variëren van ruim voldoende tot zeer royaal.

Aanrader: neem de uiensoep vooraf. Heerlijk!

Gegeten op: 24 januari 2013.
jorgeramirez
jorgeramire...
Proever in spe

Alle 45 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Il Fiore

Schrijf hieronder je recensie over Il Fiore. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Ik heb hier gegeten tijdens de IENS DinerDagen
DinerDagen Reserveer nu DinerDagen powered by Powered by MasterCard