7.8
Op basis van 4 recensies met cijfer
Toon telefoonnummer 013 535 97 38

KeukenGrieks

6 november 2012

we hebben omdat ons zoontje ziek was maar we toch graag grieks wilde eten gevraagd om t op te halen en dat kon dus.

ideaal, hier komen wij al jaren en t eten is prima.
vlees is heerlijk gekruid en gegrild.

de tzatziki is van grote klasse, heb ik overal al geprobeerd maar nergens is deze zo lekker als bij sirtaki.

bij alle schotels krijg je salade, dit is op basis van witte kool. Deze is heerlijk zurig en fris.

eten is goed geprijsd, een schotel van bijvoorbeeld14 euro vult prima en je hebt dan heerlijk gegeten.

Gegeten op: 28 oktober 2012.
buufje
buufje
Fijnproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

19 september 2011

Ik kom hier al bijna 6 jaar regelmatig eten, laatste jaren ook met kleine kinderen, je hebt altijd het gevoel dat je welkom bent, en als er iets niet goed is wordt het snel opgelost. Eten is prima.

23 juni 2007

Gisteren een bezoek gebracht aan wat de beste griek in Tilburg behoort te zijn. De afmeting van de schotels zijn inderdaad enorm (gemiddeld 14 euro) en het vlees was echt gaar. Misschien wel iets teveel gekruid met knoflook, want ik wordt nu nog onpaselijk van de geur uit mijn mond. De Retsina (griekse witte wijn) smaakt hier wat waterig maar ben geen echte kenner. Aanrader is zeker de verse Calamares. Niet van die voorgeproduceerde smalle vettige ringetjes, nee verse dikke inktvis ringen in een zelf gepanneerd jasje! 2 personen hebben hun buikje vol en zijn 45 euro kwijt...Tja... alleen die inrichting he? Dat kan eigenlijk niet...

bobsel
bobsel
Topproever

9 juni 2007

Ik kom geregeld hier eten. De bediening laat wat te wensen over. Lijken redelijk ongeinteresseerd. Maar het eten is van goede kwaliteit. De schotels zijn groot genoeg om ieders buik mee te vullen.
De salades zijn niet echt orgineel maar wel lekker.
Leuk restaurant om romantisch in te dineren, maar niet om je zakenrelaties mee naar toe te nemen.

Proever61585
Proever6158...
Proever in spe

28 oktober 2004

Wij komen al jaren bij Sirtaki en hebben de ervaring dat de bediening altijd gehaast is. Het eten smaakt goed maar de porties zijn vooral het laatste jaar aanzienlijk kleiner geworden. Ook de bijbehorende salade is niet meer wat het geweest is. Een menu van gemiddeld 20 Euro? Welk menu? Je kunt hier aardig eten, maar voor een gezellig avondje uit zijn er voor dat bedrag andere alternatieven.

Proever24946
Proever2494...
Proever in spe

Schrijf zelf een recensie over Sirtaki

Schrijf hieronder je recensie over Sirtaki. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.