KeukenMediterraan
Openingstijden10.30-22.00

marnicbel marnicbel 3 februari 2012

Kwaliteit gaat duidelijk achteruit, prijs/kwaliteit verhouding klopt niet. T-bone met spercieboontjes en wat friet €26,--. Ook van andere gerecht waren de groenten niet op smaak gebracht. Kwaliteit en variatie van de gerechten was voorheen veel beter, mis passie van de kok. Er zijn veel betere alternatieven in Tilburg.

jell jell 1 december 2011

Kom regelmatig in gerenommeerde restaurants en zo ook in MeesterS.
Snap niets van onderstaande kritieken.
Heb heerlijk gegeten in een gezellige ambiance.

Leon_nb Leon_nb 6 augustus 2011

Ik was hier vorige maand en was wel wat teleurgesteld. Meesters is een begrip in Tilburg. Menuutjes zijn niet te krijgen (goed, er was wel een dagmenu maar dat trok me niet echt aan). Gezien de prijzen gingen we voor een hoofdgerecht. Het smaakte redelijk maar de hoeveelheid was zo afgemeten dat we genoodzaakt waren daarop een kaasplankje te bestellen. Daar was niets mis mee. 90 euro voor 2 personen afgerekend.

Meesters is het eerste restaurant waar ik na afloop met een hongergevoel naar huis ging. Het enige positieve wat te melden valt was de bediening. Die was die avond bijzonder vriendelijk en attent. Toch ga ik er niet meer eten.

kalkroel kalkroel 31 januari 2011

Hier gegeten op zaterdag 22 januari 2011. Het eten was redelijk. Werd leuk gepresenteerd. Jammer dat ik mn biefstuk met zo'n kartelmes moest snijden. Liever een glad, scherp mes. Bediening helemaal niets op aan te merken. Alleen later op de avond, toen ik wilde betalen, moeite om iemand van de bediening bij mn tafel te krijgen, overigens de makke bij heel veel restaurants. Wat me echter vreselijk stoort bij dit restaurant is het volgende; We zaten achterin, rechts, een wat smaller gedeelte. In datzelfde gedeelte zat een groepje van een man of 8 die dikke lol hadden. Klonk heel gezellig. Maar het geluid ketste echt alle kanten op. Kon mn partner nauwelijks verstaan. Zei er iets van tegen de bediening en die erkende het probleem en vertelde dat er daarom al een gordijn was opgehangen om het geluid te absorberen. Nou, dat helpt niet genoeg! Gauw wat aan doen!

Food123 Food123 30 januari 2011

Wat een slechte tent is dit! De reputatie die Meesters heeft maakt het totaal niet waar! De bediening is ronduit slecht; als we de aandacht van de bediening al kregen, werd de bestelling van de drankjes ook net zo snel weer vergeten. Vervolgens beloofden 3 verschillende mensen de menukaart en een servetje maar beiden kwamen maar niet door. Toen het uiteindelijk gelukt was een bestelling te plaatsen, hadden we na 2,5 uur zitten nog steeds alleen het matig smakende voorgerecht gekregen. Toen waren we het zat en zijn zonder hoofdgerecht vertrokken. Kortom, ga hier vooral niet heen aangezien deze tent het vooral van zijn reputatie moet hebben!

Geef zelf je mening over Stadscafé Meesters