| Keuken | Mediterraan, Portugees & Vis | ||||
| Huiswijn per fles | €17.50 | ||||
| Huiswijn per glas | €3.25 | ||||
| Openingstijden |
| ||||
Voor een ‘gezellig avondje in mediterrane sfeer’ zit je hier goed, de kwaliteit van de Portugese gerechten laat echter met regelmaat ‘te wensen over’. ‘De gamba's en kip piri piri zijn heerlijk’, ‘de verschillende spiesen ook’. Voor het ‘Portugese brood met voorverpakte kuipjes boter en vispaté’ kom je echter niet terug, ook niet voor de ‘doorgefrituurde aardappelschijfjes’. ‘De service is ietwat mediterraan, dus niet voor mensen met haast.’ Het personeel kan ‘ontzettend vriendelijk en leuk zijn’, maar ook ‘nukkig en een tikkeltje arrogant’.
lulhannes 29 januari 2012 | |
Een regelrechte schande.
Karin-Swiering 12 januari 2012 | |
Bij binnenkomst werden we vriendelijk naar onze tafel begeleid in dit sfeervolle restaurant. Het was alweer een tijdje geleden maar onze goede herinneringen werden zeker bevestigd! Het eten is uitstekend: we kozen voor het dagmenu. We vonden het dan ook een erg goede prijs- kwaliteit verhouding ! zeker de moeite waard, we komen nog eens terug.
Joostvd42 11 januari 2012 | |
Het eten was heerlijk. Geweldig fado avond. De bediening was vriendelijke en attent. Wij zullen graag weer terug zullen komen! |
lola10 16 december 2011 | |
Heerlijk gegeten! De krabsalade was heerlijk net als de coquilles, beide voorgerechten.
winand 26 september 2011 | |
Vies eten en veel te duur! De kip dreef in het vet, het voorgerecht van zogenaamde 'echte' Portugese hapjes (oa een hollandse vleeskroket!), de patat die rechtstreeks uit de AH verpakking kwam. Een afrader! |
Geef zelf je mening over Girassol
| Lunch | Diner | |
| Vrijdag | Geopend voor lunch | van 17:30 tot 22:30 |
| Zaterdag | Geopend voor lunch | van 17:30 tot 22:30 |
| Zondag | Geopend voor lunch | van 17:30 tot 22:30 |
Opmerkingen
tijdens het zomerseizoen(april t/m oktober) kunt heerlijk eten op ons mooie terras aan het water en zijn wij vanaf 12 uur 's middags geopend