7.7

Daalder doet mee aan de IENS DinerDagen

3 gangen voor €25
van 28 mei t/m 3 juni

Reserveer deze aanbieding!

Meer restaurants? Ga naar dinerdagen.nl!

Reserveer nu
Daalder over zichzelf

“Sterren eten zonder opgeprikt te zitten. Beslist gaan eten!” Deze recensie op IENS zegt wel zo'n beetje waar Daalder voor staat. Twee klassiek geschoolde Chefs in een heel klein keukentje, die er genoegen in scheppen, mooi en ambachtelijk te koken voor een meer dan mooie prijs. Mooie betaalbare wijnen geserveerd met 'een smile' in een gezellige, warme omgeving. We zijn er trots op!

1 2 3 4 ... 6 ouder »

eline5 eline5 14 mei 2012

Wij hebben afgelopen zaterdag heerlijk gegeten in restaurant Daalder! Vooraf hadden we de kalfslende (met heerlijke langoustine-jus) en de pancetta. De smaak was fantastisch en de wijnen die ons daarbij geadviseerd werden waren ook top! Als hoofdgerecht hadden we het Livarvarken en het duo van lam, ook deze gerechten waren weer op topniveau en de bijpassende wijnen pasten er goed bij! Als dessert hadden we de chef gevraagd om een combinatie te maken van verschillende nagerechten en dat was geen probleem, we kregen een plateau met verschillende kazen én een plateau met zoete hapjes. Al met al heerlijk gegeten bij Daalder, waar zowel de bediening als de chefs in de keuken hun uiterste best doen om je culinair te verwennen. In tijden niet zo lekker gegeten voor zo'n prijsje, aanrader!!

JolienEet JolienEet 11 mei 2012

Op zich een leuke tent met een leuke kaart, maar ze maken niet helemaal de verwachtingen waar. Er was maar een ober aan het werk die het niet in z'n eentje aankon, daardoor moesten we erg lang wachten. De wijn was goed en de vis prima, maar het was niet helemaal prijswaardig.

VrouwHolle VrouwHolle 30 april 2012

Ivm Koninginnedag was de kaart zeer beperkt (3 gangenmenu, bij iedere gang keuze uit 2 gerechten) - maar wat we kregen was dik in orde. Creatief opgemaakte voor- en nagerechten, hoeveelheden precies genoeg zodat je niet te vol zit en lekker hebt gegeten. Complimenten voor de service van de jonge bezetting - iedereen zei consequent 'u', bij iedereen werd jas aangenomen - die verder ook even vlot als geruisloos de boel runde. Als ik toch minpuntje moet bedenken: ietsjes meer groente bij de hoofdgerechten mag. Wat er lag, was heerlijk!

jos10 jos10 24 april 2012

Prettige plek, sympathieke bediening. Wel wat duurder dan het doorsnee 'eetcafé' maar value for money. Ik ga er vast nog eens heen.

rutgerbdh rutgerbdh 13 april 2012

Gisteravond weer eens bij Daalder gegeten. En niet teleurgesteld. Uitstekend eten voor een goede prijs. En heel prettige bediening: netjes, aardig maar niet te opdringerig. En al eerder aangehaald; de sfeer is ongedwongen, maar de kwaliteit van het eten overstijgt het niveau wat hiermee meestal gepaard gaat ruimschoots. Wij komen zeker weer terug.

Csiegers Csiegers 18 maart 2012

Gisteren prima gegeten bij Daalder. Het dagmenu genomen, voor- en hoofdgerecht erg smakelijk. Smaakcombinatie in het dessert vond ik wat minder. Erg prettige en attente bediening met goed wijnadvies.
Een tip voor Daalder: plaats geen gasten meer op het tafeltje bij de keuken.

els12345 els12345 5 maart 2012

Hier pas voortreffelijk gegeten. Vooraf een proeverij van allerlei verschillende voorgerechtjes, mooi opgediend en fijn van smaak, als hoofdgrecht het Livarvarken en de Angus steak, beide van grote klasse en nog een heerlijk nagerecht. Dat alles gecombineerd met de bijpasseren wijnen om het diner te vervolmaken, verrassende combinaties.

RichardN RichardN 20 februari 2012

Afgelopen vrijdag super lekker gegeten bij restaurant Daalder. Echt Hééérlijk! Vooraf hadden we de proeverij van de kaart. Dit was een samenstelling van voor- en tussengerechten waarbij het ene gerecht nog lekkerder was dan de andere. Als hoofdgerecht had ik gepekeld Livarvarken en mijn vriendin het hoofdgerecht van de dag. Beide subliem klaar gemaakt en helemaal niets op aan te merken. Ook het dessert, een kaasplankje en bananentaart, waren beide aanraders. De vriendelijke bediening en leuke locatie maakte de avond helemaal af. Ik zou dit restaurant bij iedereen aanraden!

hansmw hansmw 30 januari 2012

Gisteren bij Daalder gegeten na een leuk concert van Philippe Elan in hetzelfde cafe. Er heerst een ongedwongen, gezellige sfeer mede door de uitstekende gastvrouw en het bedienende personeel.

We gingen met 3 personen voor het dagmenu van 29,50 p.p. en dat was prima.

Als starter kwam de salade fruit de mer. Mooie stukjes lauw warme vis en mosseltjes en garnalen op een frisse salade met mooie dressing.

Als hoofdgerecht een rouleau van parelhoen met een rode wijsaus en garnituur. Mooie garing en lekkere saus en een goede combinatie met de Pinot Noir.

Dessert was crème brûlée. De smaak van de crème was in orde maar het suikerlaagje mag de volgende keer wat meer gecarameliseerd worden.

Alles bij elkaar een leuke middag en avond met een lekker diner en een goede prijs-prestatie. Knap hoe dit uit het piepkleine keukentje wordt getoverd!

harry1 harry1 22 januari 2012

De kaart belooft veel lekkers maar in werkelijkheid valt het tegen. Wanneer je Charcuterie als voorgerecht op de kaart zet verwacht je geen bittergarnituur met een toastje Filet Americain, 2 schijfjes worst en 2 plakjes ham maar een mooie selectie van vleeswaren. Ook het hoofdgerecht was niet wat het zou kunnen zijn. Het vlees was goed en juist gebakken maar de bijgeserveerde aardappelen waren niet gaar en hard. Zo omstreeks 22.30 uur werd er verteld dat als we nog koffie na wilden dit nu moesten bestellen omdat ze het apparaat gingen schoonmaken! In een kroeg hoor je dit wel vaker maar doorgaans niet in een restaurant of (luxe) eetcafé; zeker niet rond dit tijdstip. Bij de hoofdgerechten wordt ook friet en salade geserveerd. Op zich prima ware het niet dat ze als supplement op de rekening staan terwijl er nooit gevraagd is of we dit wilden bestellen. Goed is dat alle wijnen open zijn en de bediening is erg vriendelijk. Daalder pretendeert van een bruine kroeg/eetcafé in een restaurant veranderd te zijn. Echter dit houdt wel iets meer in dan napperons op de tafel leggen en een mooie kaart schrijven.

1 2 3 4 ... 6 ouder »

Geef zelf je mening over Daalder