Reserveer nu

1 2 3 4 ouder »

Tiny-M Tiny-M 14 mei 2012

Ouderwets gezellige bistro, qua aankleding en ook qua eten. Het eten was goed op smaak en de bediening lekker vlot. Dit was een geslaagde avond.

vanhekken vanhekken 2 mei 2012

we hebben hier met onze kinderen gegeten voorafgaande aan een voorstelling in Carre. ik moch zelfs voor openingstijd al naar binnen en werd voorzien van een drankje; de rest van het gezin was ook te vroeg maar werd hartelijk ontvangen; eten was prima en ruim op tijd voor ons bezoek aan Carre.
in mei gaan we weer naar Carre en dus ook weer naar bonjour

ahs ahs 29 april 2012

Afgelopen vrijdagavond hebben wij voorafgaande aan voorstelling in Carre hier gegeten. Gezellige bistro sfeer, hele attente bediening en zeer gastvrij. Gekozen voor het keuze menu en theatermenu. Heerlijk gegeten onder het genot van een glaasje huiswijn. Een adresje om niet te vergeten, wanneer wij weer in Amsterdam zijn!

papaluichi papaluichi 28 maart 2012

Ontzettend sfeervolen gezellig tentje vlakbij het Rembrandtplein en Carre, niet zo'n moderne toko waar alles strak getrokken is. Zeer vriendelijk personeel, zeer behulpzaam. voorgerechten zeer smaakvol, vlees had een perfecte grill smaak en was zo ontzettend mals! Zo mals heb ik het nog niet gehad in A.dam. Groente lekker al dente gekookt, lekkere rauw kost erbij, gepoft aardappeltje en frietjes maken het hoofdgerecht helemaal af. Ik had als dessert de crepe flambee, het was niet zoals ik had gedacht. Ik hoopte dat ze de crepe aan tafel in de fik zouden steken maar dat gebeurde niet helaas. desserts waren smaakvol en oke verder.Goede koffie, en ik vroeg iets over een drankje bij de koffie en er mocht meteen geproefd worden. Ik kan behoorlijk eten maar ging hier zeker niet met honger weg zoals bij sommige tenten.Was de eerste keer voor ons en we gaan daar zeker vaker eten.

Vriendelijk, sfeervol en smaakvol voor en zeer redelijke prijs!

SasjeB SasjeB 12 maart 2012

Afgelopen donderdag gebruik gemaakt van het 40 jaar jubileum menu. Met zijn tweetjes eten voor 40 Euro. Je stapt binnen in een echte bistro, geen poes pas , donkere tafels en sfeervolle verlichting. De bediening is zeer vriendelijk en gastvri. De wijn kaart is klein, maar evengoed voldoend keus. Wij hebben gegeten als voorgerecht , de gemarineerde zalm met een mosterddilemayonaise. De zalm was boterzacht en de saus was zeer smakelijk. Mijn tafelgenoot had vooraf de mosselen die gebakken waren in een goed opsmaak gebrachte tomatensaus. Als hoofdgerecht de chateaubriand met pepersaus. Het vlees van perfect bereid, daarbij kregen we een gepofte aardappel, sla, friet en brocoli die al dente gekookt was in plaat van een doorgekookt stuk groenten. Om het af te sluiten gekozen voor de chocolade mousse....simpel maar zo lekker door de volle romige chocolade smaak. Wij komen zeker een keer terug....ook voor ons was het een klein feestje.

jolandamartin jolandamartin 24 januari 2012

Gisteravond gegeten, wij komen zeker terug. Zeer vriendelijke, oplettende bediening. Heerlijk brood met kruidenboter,gratis, waar krijg je dat nog in deze dagen!!
Heerlijk vlees met pepersausje, verse groenten, gepofte aardappel en frietjes. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Kortom geweldig, zeker waar voor je geld.

hendrik12 hendrik12 26 december 2011

Lekker eten, goeie bediening en een perfecte locatie in het hart van Amsterdam. We zijn hier al vele malen geweest en we komen hier zeker nog vele malen terug!

isabellab isabellab 19 oktober 2011

heerlijk gegeten in een ontspannen ambiance. Het oude bistro-gevoel en vriendelijk personeel. Wij hadden een voortreffelijke zeewolf en de eend was ronduit knapperig en smakelijk. En heerlijke zelfgemaakte kruidenboter. We komen hier zeker terug. Het was een gezellig diner, we voelden ons zeer op ons gemak. Echt een aanrader.

Proever74421 Proever74421 2 oktober 2011

Wij komen hier zeer regelmatig. We hebben zoveel keus in deze buurt waar wij wonen maar de gastvrijheid, bediening en niet in de laatste plaats de maaltijden van dit restaurant zijn voorteffelijk. Een unieke lokatie op een prachtig stukje Keizersgracht waar de gasten altijd verblijd worden met een uitstekende maaltijd en veel vriendelijkheid. Een warm pareltje in het centrum van de stad.

scheurbuikje scheurbuikje 18 augustus 2011

Leuke baas, bediening van wisselende kwaliteit, eten is altijd goed mits een mens de chateaubriand of het lamsvlees bestelt. Huiswijn is ook goed. Ambiance is afhankelijk van placering.

1 2 3 4 ouder »

Geef zelf je mening over Bistro Bonjour