‘Vergane glorie in de positieve zin van het woord’, dat is een goede beschrijving van dit ‘pareltje aan de gracht’. De Franse muziek en donkere inrichting zorgen voor een ‘heerlijk ouderwets bistrogevoel’. En ‘voor een redelijke prijs krijg je een leuk menu en een bijpassend, goed glas wijn’. De bediening maakt het af: ze zijn ‘oplettend en zeer vriendelijk’. ‘Hier krijg je nog echt persoonlijke aandacht.’ Bovendien houden ze rekening met Carré-bezoek, dan houden ze de tijd in de gaten.
we hebben hier met onze kinderen gegeten voorafgaande aan een voorstelling in Carre. ik moch zelfs voor openingstijd al naar binnen en werd voorzien van een drankje; de rest van het gezin was ook te vroeg maar werd hartelijk ontvangen; eten was prima en ruim op tijd voor ons bezoek aan Carre.
in mei gaan we weer naar Carre en dus ook weer naar bonjour
Afgelopen vrijdagavond hebben wij voorafgaande aan voorstelling in Carre hier gegeten. Gezellige bistro sfeer, hele attente bediening en zeer gastvrij. Gekozen voor het keuze menu en theatermenu. Heerlijk gegeten onder het genot van een glaasje huiswijn. Een adresje om niet te vergeten, wanneer wij weer in Amsterdam zijn!
Ontzettend sfeervolen gezellig tentje vlakbij het Rembrandtplein en Carre, niet zo'n moderne toko waar alles strak getrokken is. Zeer vriendelijk personeel, zeer behulpzaam. voorgerechten zeer smaakvol, vlees had een perfecte grill smaak en was zo ontzettend mals! Zo mals heb ik het nog niet gehad in A.dam. Groente lekker al dente gekookt, lekkere rauw kost erbij, gepoft aardappeltje en frietjes maken het hoofdgerecht helemaal af. Ik had als dessert de crepe flambee, het was niet zoals ik had gedacht. Ik hoopte dat ze de crepe aan tafel in de fik zouden steken maar dat gebeurde niet helaas. desserts waren smaakvol en oke verder.Goede koffie, en ik vroeg iets over een drankje bij de koffie en er mocht meteen geproefd worden. Ik kan behoorlijk eten maar ging hier zeker niet met honger weg zoals bij sommige tenten.Was de eerste keer voor ons en we gaan daar zeker vaker eten.
Vriendelijk, sfeervol en smaakvol voor en zeer redelijke prijs!
Afgelopen donderdag gebruik gemaakt van het 40 jaar jubileum menu. Met zijn tweetjes eten voor 40 Euro. Je stapt binnen in een echte bistro, geen poes pas , donkere tafels en sfeervolle verlichting. De bediening is zeer vriendelijk en gastvri. De wijn kaart is klein, maar evengoed voldoend keus. Wij hebben gegeten als voorgerecht , de gemarineerde zalm met een mosterddilemayonaise. De zalm was boterzacht en de saus was zeer smakelijk. Mijn tafelgenoot had vooraf de mosselen die gebakken waren in een goed opsmaak gebrachte tomatensaus. Als hoofdgerecht de chateaubriand met pepersaus. Het vlees van perfect bereid, daarbij kregen we een gepofte aardappel, sla, friet en brocoli die al dente gekookt was in plaat van een doorgekookt stuk groenten. Om het af te sluiten gekozen voor de chocolade mousse....simpel maar zo lekker door de volle romige chocolade smaak. Wij komen zeker een keer terug....ook voor ons was het een klein feestje.