bourgondierpursang 4 november 2011 | |
Heerlijk gegeten, echt verrast door de leuke gerechten en de goede service. Voor herhaling vatbaar |
jolen 4 september 2011 | |
Wat een vieze schuur.. We hadden verscheiden gerechten besteld, echter het zag er niet uit en het was werkelijk waar niet te eten. Bah!
wpluimers 5 januari 2011 | |
Nieuwjaarsdag even aangeland voor een hapje eten. Het was de eerste en tevens de laatste keer. Het was er weliswaar druk, maar dan hoeft de bediening niet zo ongelooflijk veel steken te laten vallen!
keere045 28 november 2010 | |
Een goed wegrestaurant. Uitgebreide kaart.Ruim voldoende groentes bijerbij en wat tekort is word op verzoek direct aangevuld zonder extra kosten. Prima geschikt voor de grote eters onder ons. Niet met teveel personen (vanaf 4) aan een tafel eten, dat levert lange wachttijden op en soms een koud gerecht.
Proever55325 13 oktober 2008 | |
We hebben hier een stoofpotje gegeten, je zou zeggen daar kan niets mis mee gaan, aangezien je dat al uren van tevoren kan klaar maken. Maarja als je dan je stoofpotje krijgt en de saus is over het vlees heen gegooid (neem dan tenminste de moeite om net te doen alsof je het echt hebt klaar gemaakt door het even door elkaar te roeren) en het vlees te droog voor woorden is. ren je snel weg, en dat hebben we ook gedaan. We hadden 1 sacherijnige serveerster en een snotterde ober (lekker) borden waren vies en op het schaaltje van de appelmoes waren nog de resten van de persoon naast ons zichtbaar. Nee nooit meer |
byfrij 3 september 2007 | |
Tsja, als je nog niet eens een hamburger kunt bakken... Aan de buitenkant zag het er aardig uit, binnen leek het wel een broodje tartaar. De overkant van de tafel nuttigde een uitsmijter, kan weinig fout aan gaan. Volgende keer maar ergens anders lunchen. |
Proever58873 2 juli 2007 | |
VanderValk-spinoff. Ideaal voor een uitsmijter als lunch (er is zelfs een \'chauffeursmenu\') maar ik kon mijn ogen niet geloven toen ik zag dat er mensen echt gingen dineren! Voor mij was het net een beter alternatief dan de Mac die naast de deur zit. Bediening wisselt van goed (vast personeel) tot slecht (vakantiekrachten). No nonsense snelweghap: cordon blue voor de een, op zich prima spare-ribs voor de ander, met bijlagen (fantastisch totaal kapot gekookte prei!) en drankje voor totaal 33 euro. En weer snel de auto in! |
Marwan 5 juli 2004 | |
Het eten was goed echter de bediening was erg slecht. Ten eerste bleek onze reservering nergens terug te vinden. Daarna kregen we een tafel op zeker niet de beste plek (onder de felle halogeen verlichting). De bediening was traag en niet erg beleefd. Op onze klachten kwam weinig respons terug. |
Geef zelf je mening over De Goudreinet