| Keuken | Italiaans |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
vandenbergks 24 november 2011 | |
Gister bij Pizzeria La Grotta in midsland met z'n tweetjes wezen eten, vooraf hadden we een heerlijke antipasti voor twee personen, daarna had mijn vrouw een pasta en ikzelf een overheerlijke pizza. Het was niet erg druk maar des ondanks hebben we een erg gezellige avond gehad. Leuke vriendelijke bediening die ons nog het een en ander heeft verteld over het eiland.
djoe 8 september 2011 | |
We waren hier tijdens het ROck&Roll weekend, met 9 personen.
Eline123 19 oktober 2010 | |
Ik heb hier gegeten in de herfstvakantie. Het restaurant zat dan ook behoorlijk vol met oa een vrij groot en luidruchtig gezelschap. De serveerster hield het hoofd koel bij deze drukte en bleef attent, alert en zeer vriendelijk.
petra en eric 16 mei 2010 | |
Mooi restaurant, goed eten en een nette bediening. De ossobucco was erg goed! We zijn eerder geweest maar vonden de pizza's nu erg lekker, we komen zeker de volgende keer terug. |
erik haarlem 9 mei 2010 | |
de pizza tonijn was gortdroog. mijn tafelgenoot had een pizza quattro fromagio, die wel goed was. bediening was oke. |
Geef zelf je mening over La Grotta