5.9
6.3

Callum Callum 23 april 2012

De groenten waren nog bijna rauw. De goulash was lekker. Had gekozen voor aardappelpuree bij goulash, die was op en ongevraagd had men die vervangen door gebakken aardappels. Goede porties. Vriendelijke bediening. Jammer dat al ruim voor sluitingstijd het koffieapparaat uit elkaar gehaald en afgewassen werd.

happycat happycat 27 december 2011

Zoals gezegd veel voor vegetariërs, dat is is fijn! Dat deze gerechten met bruine rijst( indien je rijst kiest uiteraard) worden geserveerd is een bonus. Dat het stokbrood standaard wit is, valt dan weer tegen. De soep verschilt van kwaliteit; soms fantastische broccolisoep, dan weer hele flauwe vega erwtensoep waar weinig smaak aan zit. Overigens valt er over de portiegrootte ook niet te klagen. Bediening is niet snel maar wel heel vriendelijk. Heb hier onlangs nog met een gezelschap (vegetariërs) gegeten, die het allemaal niet zo geweldig, en nota bene te duur vonden, maar ik vind het vooral bijzonder dat de vegetarische gerechten creatief zijn. Geen standaard gedoe maar een gepofte zoete aardappel met satéhsaus bijvoorbeeld. Wat betreft het decor is het niet al te gezellig.

Proever20022 Proever20022 11 mei 2006

Ik ben hier vorige week geweest, tijdens het Wasted punkfestival in de Melkweg. En van punk krijg je honger dus ben ik hier aan de bar gaan eten. De soep van de dag was groentesoep, en die heb ik besteld, met stokbrood met boter.
Wat een soep! De beste soep die ik in zeker 10 jaar heb gegeten. Op dag 2 van het festival ben ik nog een kom van deze wondersoep gaan halen. Top! De kaart is gevarieerd met ook eens veel vegetarische gerechten er op, naast de standaard \"vegetarische verrassing van de kok\" . Vorig jaar heb ik hier ook al prima gegeten voor een paar euro. Hulde!

Proever45042 Proever45042 30 maart 2006

#3 v/d 5 bestelling gingen fout (serveerster kan onderscheid tussen rijst en aardappels niet maken, zegt ze…).
#Drankbestelling komt in eerste instantie niet door.
#Bier bestelling verkeerd (Natte en Zatte uit elkaar houden blijkt lastig)
#Deel van het eten is koud (nee, het gaat hier niet over de salade, welke salade trouwens?).
#Pinnen kan niet (staat dat het wel kan)
#Klap op de vuurpijl: Ik ben nog nooit een rest. medewerker tegen gekomen die zó onvriendelijk is tegenover klanten. Die man die ons te woord stond, en zich voor deed als \'eigenaar\', had echt NUL begrip voor de situatie (erg lang wachten vanwege verkeerde gerechten/te laat bij concertbezoek etc.) en schopte ons bij wijze van spreken de zaak uit (zo voelde het tenminste). En last but not least: hübsche Damen die jarig zijn kunnen hem “geen reet schelen”. Echt een toppertje dus.

Ok, +puntje: koffie ‘on the house’ i.v.m. alle vertragingen…jippiejajee

Concl.: eerste en laatste keer Eat @Jo’s …jammer!
Het concert van WSH (29/03) was trouwens super!

Proever36795 Proever36795 5 februari 2006

Veel keuze voor vegetariers (alleen jammer dat toen wij aankwamen de burrito met pompoen al op was), maar de Spaanse spinazietaart was ook lekker. Vriendelijke, rustige bediening in een tent waar iedereen gewoon zijn eigen ding kan doen!

Proever37786 Proever37786 21 augustus 2005

Gisteren is Jo\'s gegeten omdat het tegenover de bioscoop zat. Leuke ambiance, aardige bediening en een leuke kaart. Evenveel vegetarische als niet vegetarische gerechten. Het eten was prima. De baars was lekker met een pittig zalmsausje, de enchilada was gevuld met ham en mais, veel kaas en een pittig salsa sausje. Het biefstukje was goed. Garnituur ook prima verse groente, rijst of aardappeltjes. Blij verrast zijn we naar Hello Dolly gegaan.

Proever31168 Proever31168 11 maart 2005

De rommelige sfeer in dit restaurant doet af van de ervaring en dat is jammer, want het eten was best okay en een handige plek voor een hapje vooraf aan een voorstelling of film. Er gebeurt teveel tegelijkertijd voor de bediening om alles onder controle te hebben en de eters trekken daardoor aan het korste eind: vooral het zitten wachten tot je bord eindelijk wordt afgeruimd en ruim 20 minuten wachten tot je mag afrekenen zullen mij ervan weerhouden om snel weer terug te gaan.

Geef zelf je mening over Eat at Jo's