KeukenInternationaal
Openingstijden11.00-22.00

Ruzenka Ruzenka 6 augustus 2008

Jammer, het begon ooit zo goed toen ik er tijdens de IDFA een keer binnenviel. Destijds lekker gegeten en de ober was gezellig en snel. De twee keer daarna waren niet best: de ene keer kreeg mijn tafelgenoot soep met waarschijnlijk bedorven kokosmelk, mijn vlees was te lang gebakken en de spekkoek van het toetje was helemaal uitgedroogd. De prettige ober van toen was ook weg.. Vorige week nog een keer geprobeerd, we kregen de kaart en toen we wilden bestellen werd gezegd dat de keuken al dicht was..! Bovendien wist de kelner ook niet hoeveel we af moesten rekenen, terwijl dat toch zijn baan is. :-( Helaas, we komen er nu nooit meer.

Proever54722 Proever54722 13 december 2006

I adored it. Wild horses couldn\'t drag me away!

MariaM MariaM 3 december 2006

Prima gegeten in dit kleine restaurant. Doet een beetje café-achtig aan. Het was enorm rustig wat ons zeker verbaasde (locatie goed, eten prima). Prijs-kwaliteit goed. De kok heeft ons zeker verrast en ook over doggybags wordt niet moeilijk gedaan. Bediening ook goed.

Proever44248 Proever44248 10 maart 2006

Heerlijk gegeten, met name de Phad Thai en de ossenhaas curry is aan te bevelen. En een zeer vriendelijke bediening.

Proever33384 Proever33384 1 augustus 2005

Heerlijk gegeten op het terras aan de gracht. We waren met 6, en er was genoeg keus. Ze hebben van alles, en lekker internationaal. Ik had vooraf de carpaccio en als hoofd het taartje van Ossehaas stukjes een echte aanbeveler, de viskoekjes koekjes die ze zelf klaar maken zijn ook erg goed!. De bediening ook lekker spontaan en toch corect. wij komen zeker terug.

Geef zelf je mening over Banks