Chemistone 18 maart 2012 | |
Ik heb hier op vrijdag 16 maart gegeten met mijn vrouw en twee kinderen. Het eten was erg goed, ik snap onderstaande recensie daarom niet goed. Nogmaals het eten was heerlijk, de opmaak op de borden was erg mooi, maar ook lekker. De ontvangst was zeer vriendelijk en ook voor onze kinderen van 6 en 4 was aandacht.
slowfoodlover 18 maart 2012 | |
komen in de afgelopen jaren enkele keren bij Chambor maar nadat het uitgebreid is met het ernaast gelegen pand , is de focus de massa en niet het mooie eten op het bord . Dat dat terwijl het "wat de pot schaft" concept natuurlijk de beste aandacht voor de produkten moet garanderen. Voor ons een teleurstelling |
Killie 21 januari 2012 | |
Leuk concept, eten wat de pot schaft, eerlijke producten voor een eerlijke prijs. Unieke sfeer, mooie ligging. |
Proever30652 25 april 2005 | |
Op een heel lief en schattig pleintje zit dit restaurant. Niet al te groot maar wel knus en gezellig. Als je een drankje hebt gekregen wordt het vaste 4 gangenmenu uitgelegd. Alleen als je iets niet lust kan er een aanpassing gemaakt worden. Voor ons was het een heerlijk menu. Het dessert bestond uit meerdere moeilijke keuzes. Dat werd onthouden en zo werd er voorgesteld om van alles wat te proeven. Voor ons was het een heerlijke avond. |
Geef zelf je mening over Chambor