KeukenFrans, Hollands, Hollands & Internationaal

Artibus Artibus 20 mei 2012

Uitmuntend! Op 30 april hier gegeten en het was uitstekend! Nog nimmer zo'n goede tournedos gegeten; het vlees was van zeer goede kwaliteit en uitmuntend bereid. Precies rosé van binnen, maar toch goed warm. En daar gaat het elders wel eens fout. Een stukje spek er omheen om het wat extra pit te geven. Heerlijk.
Het begon al heel goed: Meteen een gratis karaf met water op tafel en twee glazen. Daar hoef je niet om te vragen, dat is gastvrijheid. De bediening was vlot, vriendelijk en had ondanks de drukte toch tijd voor een stuk persoonlijke aandacht.
Bij de hoofdgerechten een scala aan bijgerechten, alles van prima kwaliteit.
Inderdaad, het restaurant is helemaal ingericht op kinderen. Maar men zou heel goed een andere doelgroep kunnen bedienen in een wat rustiger hoek van de zaak; De kwaliteit van de gerechten is er naar. Voor ons was het een beetje onrustig, maar we hadden het er graag voor over. De bediening vertelde dat het op vrijdagavonden rustiger is m.b.t. de kinderen.
Op het krijtbord de "cach of the day" en die was volgens mijn vrouw ook prima.
Daarna vroegen we om het Grand Desert. Nou, dat was "Grand!" We kregen heel veel en het was allemaal top! Zelfgemaakte creme brulee, (met een vleugje citroenschil in de smaak), zelfgemaakte apfelstudel, diverse soorten mousse, deserts met fruit, etc. etc.
Een kwaliteit die in een toprestaurant niet zou misstaan!
Hier komen we terug!

orofor orofor 19 juli 2009

Lekker gegeten. Voorheen was het meer een spoors thema, daarom teruggegaan. Eten is goed. Het lijkt alsof ze geen keuze hebben gemaakt qua thema. Keuze uit de eenvoudige kindvriendelijke kaart of de normale kaart. Entourage is echter geheel kindvriendelijk. Dus het is net of je een entrecote bij de McDonalds zit te eten. Wat mij betreft een aparte ruimte voor de gasten die even wat minder behoefte hebben aan kinderen, aan zoete kleuren, speelse vissen aan het plafond e.d. (het spoorse thema is ondergeschikt geraakt aan het kindvriendelijke restaurant en hiermee een allegaartje geworden.
Ik denk dat je hier als gezin met jonge kinderen prima kunt eten. Het eten van de "normale kaart" vind ik vrij duur voor de overlast van de spelende, rennende kinderen. Kwaliteit is goed en voldoende. Vriendelijke bediening.

Proever81804 Proever81804 2 oktober 2008

What an outstanding concept! By far, THE BEST service we have experienced in 2 years of living in NL - on par with the attentiveness you'd find at upscale restaurants. And upon arrival, children are invited to a play room, which is displayed on monitors throughout the main restaurant so you can keep an eye on them. There's also a babysitter present in the play room at all times. Not only is this place great from a kid-friendly standpoint, but the service is truly unbeatable. From the moment you sit down, servers take your initial food order and maintain appropriate contact with your table to ensure you have everything you need. Dutch restaurants as a whole could learn a valuable lesson from 't Spoor! If we lived nearby, we would probably eat there regularly! Without a doubt the most enjoyable family dinner out we have possibly ever had. Keep up the good work, 't Spoor!

Proever51798 Proever51798 27 oktober 2006

Een leuk restaurant (zeker met kinderen ivm aparte speelkamer).
Leuke en originele kaart; kwalitatief viel het mij iets tegen (vis \"zwom\" in de saus zodat de smaak van de saus te overheersend was).

Proever26353 Proever26353 8 augustus 2006

Kort maar krachtig......... een avond uiteten met kids onder de 12 is hier een waar feest! Pa en ma tijd voor elkaar en kinderen hebben de avond van hun leven. Het eten is super en de bediening fantastisch!

Geef zelf je mening over 't Spoor

MaandagGesloten