7.0
7.4
Toon telefoonnummer (0181) 620 633

1 2 3 ouder »

jl51 jl51 23 januari 2012

Prima Chinees restaurent. Je kan er wokken, grillen en klaargemaakt eten opeten. Het buffet omvat zowel voorgerechten, hoofdgerechten als toetjes.
Ook bestaat de mogelijkheid eten mee naar huis te nemen.
Ik kom hier graag.

afvallensporten_org afvallensporten_org 29 november 2011

Service is altijd uitstekend geweest het eten is er smakelijk ook.. Ook de patat hebben ze hier goed geserveerd

angelinak angelinak 2 september 2011

We hebben hier goed gegeten, ruim aanbod, lekkere sushi en ook zalm sashimi dat zie je niet vaak. De plaat is erg lekker, ook de inktvis. Wat jammer is, dat we iedere keer om drinken moesten vragen en bij het weggaan (gepind aan de kassa) werden we niet aangekeken, dame ging gesprek met werknemer verder voeren, we krijgen het bonnentje ergens achter haar rug om aangereikt en ze zeiden geen goededag of prettige avond etc.

MaritV MaritV 2 juni 2011

Goed, lekker en vers eten en drinken voor heel weinig geld, snap haast niet dat je voor 21,00 euro onbeperkt kan eten en drinken ! Zeker de bakplaat en wok een aanrader, de kant en klare producten eet ik eigenlijk nooit omdat het teveel om op te noemen is !

moeders57 moeders57 14 mei 2011

Wij gaan hier regelmatig eten en wij zijn altijd weer verrast door de goede kwaliteit. De sushi is heel erg goed en de tong wordt wel in de boter gebakken.

maor maor 14 november 2010

Prima eten voor een prima prijs. Snap eigenlijk niet hoe ze zulk eten kunnen serveren voor zo'n klein bedrag. Het eten dat al klaar is gemaakt laten staan. het eten wat voor jou wordt gemaakt erg lekker.

geerrtje geerrtje 2 november 2010

op zich wel een goed restaurant, alleen van vis bakken hebben ze geen kaas gegeten, verheugde me erg op tongfilet, maar daar spuiten ze zoveel wokolie op dat het niet meer smaakt naar tong, het is gewoon niet goed gebakken. ik hoop dat dit ook gelezen wordt door de eigenaar, want de vis moet echt alleen in boter worden gebakken voor een goede smaak. verder was ik tevreden over het eten.

gezelly gezelly 27 augustus 2010

veel variatie,eten is vers, maar het is niet meer zoals t geweest is,maar vind t daar niet gezellig

moeders57 moeders57 7 augustus 2010

De variatie in het eten is flink toegenomen en van goede kwaliteit. Bovendien is de prijs meer dan goed en alles is er bij inbegrepen.
Pak Boli staat garant voor een gezellige avond met familie en vrienden.

Katz Katz 29 juni 2010

Prima eten voor een prima prijs!
Jong, enthousiast personeel die je vriendelijk bedienen van je drankje. Gezellige sfeer, goed eten!

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over Pak-Boli