Prima Chinees restaurent. Je kan er wokken, grillen en klaargemaakt eten opeten. Het buffet omvat zowel voorgerechten, hoofdgerechten als toetjes.
Ook bestaat de mogelijkheid eten mee naar huis te nemen.
Ik kom hier graag.
We hebben hier goed gegeten, ruim aanbod, lekkere sushi en ook zalm sashimi dat zie je niet vaak. De plaat is erg lekker, ook de inktvis. Wat jammer is, dat we iedere keer om drinken moesten vragen en bij het weggaan (gepind aan de kassa) werden we niet aangekeken, dame ging gesprek met werknemer verder voeren, we krijgen het bonnentje ergens achter haar rug om aangereikt en ze zeiden geen goededag of prettige avond etc.
Goed, lekker en vers eten en drinken voor heel weinig geld, snap haast niet dat je voor 21,00 euro onbeperkt kan eten en drinken ! Zeker de bakplaat en wok een aanrader, de kant en klare producten eet ik eigenlijk nooit omdat het teveel om op te noemen is !
Wij gaan hier regelmatig eten en wij zijn altijd weer verrast door de goede kwaliteit. De sushi is heel erg goed en de tong wordt wel in de boter gebakken.