Dengel 30 december 2011 | |
Gisteravond met een paar vrienden bij de Schutter gaan eten. Ondanks dat het erg druk was konden we wachten, het vriendelijke personeel zei ongeveer een kwartier maar na tien minuten hadden we al een goede tafel. Het eten was goed, ruim groenten en sla en vooral de voortreffelijke frieten. De bediening bleef onder de zeer drukke omstandigheden erg vriendelijk en voorkomend. Ook konden we zo lang blijven zitten als we wilden en werden we niet weg gekeken. Kortom we hadden een heerlijke avond. Chapeau aan de koks in de keuken die zich een slag in de rondte moeten werken met deze drukte! |
maartenpol 16 november 2011 | |
Simpel, goedkoop en lekker en bovendien hangt er een knusse en warme sfeer. Erg geschikt voor studenten. |
RoderickvD 8 november 2011 | |
Prima eten, niet zo duur dus ook voor studenten goed te doen! |
wildzwijn 29 oktober 2011 | |
Het eten is hier altijd vers, lekker, en lekker consistent in de smaken - voor weinig geld. En er is voor ieder wat wils. Ook de vegetarische maaltijden blijven qua smaak niet achter bij de rest van de kaart. Ze werken ook met een daghap; die snel is uitverkocht. |
alioso 18 december 2010 | |
Lekker gegeten; het dagmenu was heerlijk en met verse producten. Blijft een aanrader hier om hier even te eten. Prijzen zijn goed. |
little1 10 november 2010 | |
Bediening niet zo heel vlot (waren zelfs het brood vergeten) maar het eten was echt heel goed.
hobbes87 28 oktober 2010 | |
Ideaal eetcafé, veel voor weinig :) |
Nayra 20 oktober 2010 | |
Een uitstekende eetcafe met heerlijke falafel. Verwacht niets luxe, maar voor een eetcafe is het perfect. |
galois 8 maart 2010 | |
Voor een eenvoudig eetcafe is dit een uitstekende tent! |
antonia2003 5 januari 2010 | |
Prijs/kwaliteit prima in orde.
Geef zelf je mening over De Schutter