KeukenArgentijns
Openingstijden12.00-23.30

Mypostbakje Mypostbakje 3 juni 2011

Zo slecht... bediening alles behalve spontaan. Rib Eye taai en zalm was gedeeltelijk van verbrande vel ontdaan aan de rest was te zien dat deze te hard was gegaan, Spare Ribs droog en zwart. Smaken in het algemeen (incl. sla) zeer matig. Gaven aan dat spareribs niet goed waren (was een combo met kip). Wij wachten op nieuwe... waren die niet eens besteld, ze hadden het bedrag al van onze rekening afgetrokken... Eens maar nooit meer.

drdjrnl drdjrnl 23 oktober 2010

Prima gegeten (met zo'n aanbiedingsbon, dus ook nog eens voor een klein prijsje)
Heerlijk stuk Ossahaas, precies 'medium-rare'zoals gevraagd, prima gepofte aardappel, salade - o ja - prima gambas in knoflook vooraf.
Rest van de tafel had andere keus met ook een prima stuk eten.
Jammer dat de bediening niet zo snel is en ook niet in de gaten heeft dat ze meer drank/fris kunnen verkopen (snap ik niets van). Je moet echt om aandacht vragen. Toch, vanwege het eten een bezoek waard

NatashaClarice NatashaClarice 8 oktober 2009

Deze Rancho is altijd mijn vaste steak restaurant geweest, maar het is dit jaar overgenomen en sindsdien is het nooit hetzelfde geweest. De bediening was hiervoor al niet super maar nu is het eten ook niet lekker. Wat een zonde!

Stacey Stacey 15 maart 2009

Een echt toeristen restaurant. De kwaliteit van het eten kan je vergelijken met: mijn eerste kipfilet... Op zich is de prijs niet opzienbarend hoog, vandaar de rating matig ipv slecht.

Proever78455 Proever78455 21 juli 2008

De bediening was echt belachelijk slecht...
En t eten was helemaal niks,had een ossehaas medium besteld maar dit stukje vlees was gewoon nog rauw met alle gevolgen vandien...zal u de details besparen..
Ongelooflijk dat deze mensen voor zo'n slechte bediening en zulk slecht eten 60 euro pp durven vragen!!!

Geef zelf je mening over Rancho