KeukenInternationaal

AWS AWS 15 mei 2012

Afgelopen zondag hier gegeten. Het restaurant ziet er erg leuk uit, bediening is vriendelijk. Alleen het eten is ons heel erg tegengevallen. Bij het voorgerecht waren ze de saus vergeten en waren de asperges matig, bij het hoofdgerecht was de saus te ver en het eten erg snel koud. Bij onze opmerking daarover kregen we als reactie dat ze dit vaker horen... Over de saus werd ons verteld dat die vers was, namelijk van gister..! Ook was het eten (vlees & vis) of te ver of niet gaar genoeg.Tot slot wilde wij nog een kopje koffie, maar dit is ons nooit gevraagd waardoor we dat maar hebben gelaten. Wat ons erg tegenviel van de bediening is dat ze eigenlijk geen vraag kon beantwoorden over het eten, alles moest eerst worden nagevraagd in de keuken. Al met al, een leuke sfeer alleen het eten viel ernstig tegen. Daardoor was het te duur voor de matige kwaliteit.

JohannesvanD JohannesvanD 11 april 2012

Slecht. We hebben varkenshaas sate besteld en dit was rauw en smakeloos. Klacht over het eten leerde ons dat ze ons kippedijen-sate hadden geserveerd. "Staat fout op de kaart" Rauw kippenvlees nog wel. Volle borden retour en als goedmakertje maar 1 van de gerchten hoeven te betalen. Goedemiddag en tot NOOIT meer ziens! Trouwens het bakje frites was overigen wel goed(en gaar).......

proef9 proef9 22 november 2011

Er is een nieuw concept! Heerlijke hoofdgerechten en een dessertbuffet voor €18,50! Blij dat ze hun draai weer hebben gevonden!

Marietje71 Marietje71 17 augustus 2011

Prijs/kwaliteit blijft een groot probleem bij Koninklijk Thuis. Hoe durven ze 18,50 voor een bordje gnocchi te vragen...? Ze moeten heel snel terug naar de basis: lekkere en eenvoudige gerechten met verse ingredienten voor een goede prijs. Anders wordt het leger en leger in dit restaurant. Zonde toch...

Amber- Amber- 13 augustus 2011

Heerlijk met vrienden gegeten, vriendelijke en gastvrije bediening. Leuk restaurant ruim en modern maar wel gezellig.

Geef zelf je mening over Koninklijk Thuis

MaandagGesloten