KeukenBrasserie

De-Fijnproever De-Fijnproever 10 oktober 2011

wat een leuk restaurant is dit, wezen eten in de brasserie (dit restaurant heeft namelijk twee gedeeltes) heerlijk eten, leuke benamingen voor de gerechten, goede prijs kwaliteit verhouding. Een echte aanrader volgende keer naar het luxere gedeelte.

janneke12 janneke12 15 september 2011

Heerlijk gegeten in de brasserie met mijn oma en zusje. Niets was te veel voor de bediening (petje af!), de gerechten overheerlijk en vers en van het luxere soort (ik at yellowfin met dressing en mango, verrassend en smolt op mijn tong!). Verwacht geen schnitzel met friet. Presentatie heel netjes. Een echte aanrader in Sliedrecht!

maikybgood maikybgood 4 augustus 2011

Vanavond in de brasserie gegeten. We werden allerhartelijkst ontvangen. We hadden niet gereserveerd maar er werd nog een plaatsje voor ons gevonden. Mandje stokbrood van de zaak was lekker en vers. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Het eten was geweldig! De geitenkaas salade is uitmuntend, perfect evenwicht in de smaak en ingedienten. Grote porties. De spareribs zijn een echte aanrader, zelden zo'n enorme maar vooral zo'n lekkere portie spareribs gegeten. De prijs/kwaliteitverhouding is meer dan goed. Verder is de sfeer en entourage in de brasserie geweldig, heel gezellig. Groot pluspunt was ook de keuken: schoon, er wordt hygienisch gewerkt en een goed samenwerkend team Enige puntje van kritiek was dat het erg lang duurde voordat iemand de lege borden kwam halen.
Hier gaan we vaker eten!

Geef zelf je mening over De Heeren Van Slydregt

MaandagGeopend