Ben laatst weer eens bij Il Mago wezen eten, ik vroeg me na afloop af waarom ik niet vaker ga.
Eten was weer heerlijk, geen ravioli op de kaart, dit was geen probleem, werd vers gemaakt. kwaliteit en gastvrijheid op zn italiaans! SUPER!!
Super gegeten! Gastvrij, echt Italiaans. Aankleding wellicht iets minder, maar zo gaat dat in Italie. Hoorde wel dat er plannen zijn dit aan te pakken. Aanrader!
Niet tevreden. Bestelde de ossenhaas en die was rubberachtig, taai en donker van binnen (heb iemand van de bediening laten controleren). Heb ik dus geweigerd te eten. Kreeg wel geld terug (en het aanbod een nieuwe te bakken maar had geen tijd meer). De dames van de bediening waren heel aardig. Vertrok met half lege maag en heb broodje brie besteld bij snackbar in de buurt. Was zeer teleurstellend maar leuker kan ik het niet maken. Hopelijk letten ze nu wat beter op bij het bakken.
Beste Italiaan van de regio. Contstante kwaliteit. Al diverse keren gegeten en altijd vriendelijke bediening.Zaak zit altijd vol en dat is een goed teken. Enige opmerking is het interieur. Is volgens mij al vanaf het begin hetzelfde. Zou wat eigentijdser kunnen. Met leuke zwart wit foto's van Italie en b.v. wand met allemaal wekpotten vol met pasta's bijvoorbeeld.
We zijn hier nu enkel keren geweest en iedere keer waren alle gerechten ontzettend goed!
De service is er uitstekend.
Wij waren beide keren vroeg, wel een afspraak gemaakt, en vroegen ons af waarom een afspraak maken. Dat werd duidelijk alle keren dat we er waren liep dit restaurant voor 100% vol.
Ook bij het afhaal geheelte was het erg druk!
We zullen zeker vaker teruggaan naar dit goede restaurant.