zomerthee 14 mei 2012 | |
Kom hier al ongeveer drie jaar maar heb toch het idee dat het de laatste paar maanden een beetje vergaande glorie is. De eigenaar is zelden tot nooit meer ergens te bekennen en de menu kaart is sterk teruggebracht. Voor het hoofdmenu kan je tegenwoordig enkel kiezen uit twee kleine steaks van beide 100 gram, een hamburger, spareribs, sate of een gyros wrap. Vroeger hadden ze een leuk weekmenu waarbij je voor een tientje elke week wat anders kon eten maar dat is helaas ook stop gezet. Erg Jammer. Met wat frisse energie van de eigenaar en een leuke nieuwe kok valt er wat van te maken maar de focus ligt tegenwoordig meer op gemak ipv variatie. Wel nog steeds leuke vriendelijke bediening en een goede prijs voor een snelle hap maar bij een gemiddelde shoarma tent in de binnenstad ben je net zo goed af. |
Kwebbel 9 maart 2012 | |
Echt een leuke tent. Goede muziek, leuke jongens achter de bar en dan ook nog heerlijk eten voor een ongelooflijke prijs. Ongedwongen en goed. Kom hier zeker weer. |
mecnb 22 februari 2012 | |
Gezellig bruin café voor een heerlijk borrel na een dag shoppen.
Messalla 2 februari 2012 | |
Ik ben hier al een ontelbaar aantal keren geweest en qua eten eigenlijk nooit teleurgesteld. De cheeseburger is traditioneel erg lekker en over de hoeveelheden hoef je sowieso niet te klagen. Maar de bediening kan zeker beter. Heel vriendelijk, maar laatste keer dat ik er was vrijwel onzichtbaar. En wie verzint het om, terwijl het buiten vriest, een raam open te zetten vlakbij de tafeltjes? We hebben het zelf maar dicht gedaan, anders hadden we nog een lelijke verkoudheid opgelopen. De cappuccino na het eten was helaas een drama. Een ondrinkbaar kopje bruin water. Het Gasthuys kan veel beter! |
Jori 1 januari 2012 | |
Leuke bediening en prima prijs/kwaliteit verhouding. Voor een lekkere hap in een heel gezellig restaurantje. Prima in combinatie met film/theater, minder voor lang tafelen. Een echt eetcafe. We komen zeker terug! |
Mokums 17 december 2011 | |
Mokums is eerlijk, als het slecht is is het slecht, als het goed is is het goed en dan zeggen we het ook. Afgelopen donderdag (15-12-11) kwam het zo uit dat ik met een maat even snel een burgertje wilde eten bij 't Gasthuys.
bertus80 23 november 2011 | |
`t Gastuys is mij ongeveer 2 jaar geleden aangeraden door een paar vrienden en ik kom er nog steeds regelmatig
Mokums 20 november 2011 | |
Ondanks eerdere tegenvallers is dit een leuke tent en doorgaans eet je er goed, aan het begin van de week moet je wel heel vroeg komen en loop je het risico dat je een opgewarmde prak krijgt. Maar zeker op donderdag is het prima toeven hier.
RoderickvD 8 november 2011 | |
Leuke tent vlakbij de Nes. Eten is gewoon maar hartstikke prima voor een prima prijs. |
winterzon 26 oktober 2011 | |
Wel redelijk gegeten, vriendelijke bediening. Blijft toch meer een studentencafeetje in plaats van echt een restaurant. De salade mag bij de maaltijd wel worden weggelaten, die is erg slap en smaakt nergens naar. |
Geef zelf je mening over 't Gasthuys