Het eten was op zich lekker. Maar voor meer dan 10 euro krijg je een paar stukjes kip en een klein beetje groente. Erg magertjes voor wat je betaalt. Alles gaat in aparte bakjes. Een grote bak met rijst en twee kleine bakjes die ook maar voor de helft zijn gevuld. Het wordt hierdoor wel een droge hap. Nee dan haal ik toch liever ergens mijn Thaise take away.
Simpel maar lekker. Verse groenten. Vis in pikante saus bijzonder lekker. Je kunt alles van te voren proeven. Vriendelijke bediening. Niet heel goedkoop.
heerlijke curry's vol van smaak, de tom yam kai is echt heerlijk daar, helder en sterk van smaak, misschien iets minder zout smaakt ie nog lekkerder.
Het rundvlees in de curry was niet echt heel mals, de groentes waren wel erg vers en lekker bereid. Zeker een aanrader voor mensen die van goed lekker thais eten houden en geen zin hebben om te koken. prijs en kwaliteit staat goed in verhouding.wat wel echt jammer was is dat ze harde droge rijst brokken erbij hadden zitten, vind dat ze daar wel op mogen letten. is gewoon niet smakelijk als je zit te eten en opeens je tanden vast zitten in knetterharde rijstkorrels.
Op het moment mijn favoriete plek om thaise gerechten te halen. Dat doe ik hier dan ook met grote regelmaat. Bepaalde traditionele gerechten heb ik nooit ergens beter gegeten. Ik heb Aroy Dee hoog in het vaandel staan.
De groene curry is voor waaghalzen!