IL Brigantino over zichzelf

Wij heten u van harte welkom in ons restaurant. Wij doen onze uiterste best om u hier wat van de Italiaanse sfeer te laten proeven met onze ambachtelijke keuken. In overleg kunnen wij ook gerechten serveren die niet op onze kaart staan, wij geven u hier graag informatie over. Buon appetito!

KeukenItaliaans

De kleine tafeltjes zijn geplaatst in knusse hoeken waar je intiem kunt dineren. Met de eigenaar kun je lachen en de bediening spreekt soms wat gebrekkig Nederlands, maar dat is juist charmant. Dit gezellige restaurant levert al jaren hoge kwaliteit. Heerlijke soepen, gevarieerde pasta's en enorme pizza's. Precies zoals je in Italiƫ op je bord verwacht. Een authentieke Italiaan waar je voor weinig geld heerlijk kunt dineren.

de_bourgondier de_bourgondier 16 september 2011

Het 4 gangen verrassingsdiner was heerlijk. Goed bereide gerechten met volle authentieke Italiaanse smaken. Echt aan te raden! Het dessert was minder verrassend maar wel heel lekker. De voorkant van het restaurant is wat oubollig, ik vond het er achterin gezelliger aandoen. De ober was erg vriendelijk en net zo authentiek.

adjosevoermans adjosevoermans 10 juni 2011

Ik vind dit echt wat je noemt een lekker restaurant. Rustige sfeer, vriendelijke, niet opdringerige bediening. Lekker lang, rustig tafelen als je wilt. Ongedwongen bediening door het personeel. Snel aan je tafel, als je dat wilt, verder bescheiden op de achtergrond. Buiten regende het, binnen voelde het zonnig. Heerlijk gegeten.

kjoeh kjoeh 13 april 2011

Verscholen in een hoek van het restaurant hebben we onder het genot van een karafje "uilenpis" nagenoeg een uur moeten wachten op ons voorgerecht. Het verbaasd mij ook telkens weer dat met name de Italiaanse restaurants zulke slechte wijn durven te serveren tegen belachelijke hoge prijzen. Het lijkt wel of ze allemaal uit het "zelfde vaatje" tappen. Eenmaal gebogen over het hoofdgerecht trof ik een saai bordje champignons aan ( 10 euro) die evenals het veel te dure hoofdgerecht (gamba's) nergens naar smaakten. Nagerecht en koffie was niet meer nodig.

pantau pantau 3 november 2010

de bediening is erg wisselend ,maar de patronne is altijd gastvrij en het eten is altijd goed en daar gaat het toch om ,en mocht er toch iets niet naar wens zijn wordt dit altijd direct opgelost is mijn ervaring

floor81 floor81 6 juli 2010

Heerlijk eten, vriendelijke bediening in een erg mooie gezellige zaak. Wij komen hier al jaren en zullen blijven komen!

Geef zelf je mening over IL Brigantino

MaandagGesloten