IL Brigantino over zichzelf

Wij heten u van harte welkom in ons restaurant. Wij doen onze uiterste best om u hier wat van de Italiaanse sfeer te laten proeven met onze ambachtelijke keuken. In overleg kunnen wij ook gerechten serveren die niet op onze kaart staan, wij geven u hier graag informatie over. Buon appetito!

ActiviteitenAfhalen, Catering
KeukenItaliaans

23 augustus 2012

Je zou willen dat Herman den Blijker eens langskwam om de bezem eens door het interieur te halen. Zo oubollig.! Maar de bediening is lekker Italiaans, het eten is gewoon goed.En de pizza's zijn ozo lekker.

Gegeten op: 6 juli 2012.
afdruiprek
afdruiprek
Proever

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

16 september 2011

Het 4 gangen verrassingsdiner was heerlijk. Goed bereide gerechten met volle authentieke Italiaanse smaken. Echt aan te raden! Het dessert was minder verrassend maar wel heel lekker. De voorkant van het restaurant is wat oubollig, ik vond het er achterin gezelliger aandoen. De ober was erg vriendelijk en net zo authentiek.

de_bourgondier
de_bourgond...
Proever in spe

10 juni 2011

Ik vind dit echt wat je noemt een lekker restaurant. Rustige sfeer, vriendelijke, niet opdringerige bediening. Lekker lang, rustig tafelen als je wilt. Ongedwongen bediening door het personeel. Snel aan je tafel, als je dat wilt, verder bescheiden op de achtergrond. Buiten regende het, binnen voelde het zonnig. Heerlijk gegeten.

3 november 2010

de bediening is erg wisselend ,maar de patronne is altijd gastvrij en het eten is altijd goed en daar gaat het toch om ,en mocht er toch iets niet naar wens zijn wordt dit altijd direct opgelost is mijn ervaring

pantau
pantau
Meesterproever

6 juli 2010

Heerlijk eten, vriendelijke bediening in een erg mooie gezellige zaak. Wij komen hier al jaren en zullen blijven komen!

floor81
floor81
Proever in spe

Schrijf zelf een recensie over IL Brigantino

Schrijf hieronder je recensie over IL Brigantino. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag en DinsdagGesloten
Woensdag t/m Zondag17:00 - 22:00