Drie weken geleden hier geweest. Lekker eten, originele gerechten, goed gevulde wijnglazen. De bediening was heel vriendelijk. Echte seizoensproducten. Ik krijg een driegangenmenu niet snel op, we vroegen of we het voor- en nagerecht konden delen en dat was allemaal geen probleem! De tent zat voor 19 uur bijna helemaal vol, heel gezellig!
Eerste paasdag gegeten bij Allerlei. 4 volwassenen en 2 kinderen. Flexibel,snel en vriendelijke bediening, tot veel bereid. Eten was heerlijk. Vele teleurstellingen ervaren als het gaat om spare-ribs. bij Allerlei waren ze SUPER ! Ook de kalfs-medaillons waren zeer goed. Snelle bediening. Ga hier zeker terug!
Gisteren gegeten bij Allerlei Vis en Vlees. Eten was niet slecht maar wel erg minimaal. Een half schaaltje salade en half schaaltje gebakken aardappeltjes voor 2 personen bij de hoofdgerechten zou best wat meer mogen zijn. Prijzen van de gerechten zijn vrij hoog, zeker voor wat je krijgt.
Personeel is wel erg vriendelijk. Voor ons geen 2e keer naar Allerlei Vis en Vlees!
was een dagje in Den Bosch en kwamen hier terecht. Eten dat hier geserveerd wordt is echt de prijs niet waard. Een vrij klein kommetje bouillabaisse met een paar kleine gambaatjes en een soepstengeltje voor 9,95 was niet vies maar ook duidelijk niet vers gemaakt en zoals een bouillabaisse hoort te zijn. Daarna een stukje kabeljouw, op zich vers,maar niet helemaal goed gebakken met een beetje saus, een paar kappertjes, paprikastukjes en wat zeekraal. Geen garnituur voor een bedrag van 19,95 toch erg aan de prijs. Mijn disgenoot had een stuk of 15 gamba's in pikante olie met een bakje gebakken dobbelsteen aardappeltjes en verder geen garnituur. En dat voor een bedrag van ruim 21 euro. Schandelijk zoals hier prijs en kwalitiet totaal niet in verhouding zijn. Absoluut geen aanrader.
Geef zelf je mening over Allerlei, Vis & Vlees restaurant