Le Meridien over zichzelf

Dein mee op de golven van de Middellandse zee; beleef Zuid-Frankrijk met de speelse mediterrane invloeden in de Korte Putstraat in 's-Hertogenbosch. Reserveren is niet noodzakelijk. Wilt u echter zeker zijn van een goede plaats op de door u gewenste tijd, laat het ons dan telefonisch weten: 073-6122226.

KeukenMediterraan
Openingstijden17.30-22.00, zo 17.00-22.00
Bijzondere kenmerken topper

Saskia6745 Saskia6745 2 mei 2012

Wij komen al jaren in dit restaurant. En wij begrijpen de reactie van onze voorganger niet! Dit bedrijf zien wij als een van de beste restaurants van Den Bosch. Het eten is altijd top, service en gastvrijheid is uitstekend en dat geldt ook voor prijs/kwaliteit.

menmtedb menmtedb 30 april 2012

Verleid door het gezellige terras op de eerste mooie zomeravond. Heerlijk plekje, maar helaas komen wij hier niet meer terug. Zij vooraf escargots (klassieke wijze, heerlijk!). Hoofdgerecht met asperges, coquilles en gamba's was ronduit slecht; gamba's droog, coquilles melig en het geheel weinig smaak. Werd 28 euro voor gerekend (onaangename verrassing achteraf) en op onze opmerking dat we dat niet in verhouding vonden tot het gerecht was de reactie dat de inkoopprijs van coquilles nou eenmaal zo hoog was. Jammer dat ze ze dan niet met meer zorg klaarmaken.
Hij had een verrassingsmenu. Helaas bleef het bij de verrassing, want zowel bij de sortering van voorgerechtjes, het hoofdgerecht (smakelijk stuk vlees, goed bereid) als de sortering van desserts werd geen toelichting gegeven was er geserveerd werd. Bij het dessert bovendien zeer klungelig advies voor dessertwijn.
Het lijkt erop dat bij Le Meridien weinig zorg aan het koken en gastvrijheid besteed wordt, omdat het gezellige terras toch wel vol komt te zitten. Wij gingen helaas met een onaangenaam gevoel weg.

DavidProever DavidProever 22 november 2011

Ben hier afgelopen weekend met een stel vrienden wezen eten. Alles heeft me aan mijn verwachtingen voldaan. Het is een sfeervol restaurant in toch wel het leukste straatje van Den Bosch! We hebben gelachen met de bediening, het eten was perfect en de timing was erg prettig. We komen hier zeker terug!

emilevantienen emilevantienen 31 juli 2011

Hebben afgelopen vrijdag voortreffelijk gegeten in Le Meridien. De voorgerechten waren goed verzorgd, prachtig opgemaakt en -het belangrijkste- erg lekker. De wijnkaart was niet uitbundig maar gevarieerd samengesteld. Prima wijnen. De bediening was professioneel, prettig en behulpzaam. Wij zaten, vanwege een feest, wat krapjes in de tijd maar de bediening hield ons m.b.t. de tijd goed in de gaten. Prijs/kwaliteit prima in evenwicht. echt een aanradertje.

Roel2011 Roel2011 12 juli 2011

Wat een teleurstelling. We hebben hier onlangs gegeten en hadden vooraf hoge verwachtingen. Deze zijn helaas niet waargemaakt. Voor een restaurant van dit niveau was de wijnkaart wel zeer beperkt. De prijzen van de wijnen waren dat echter niet, deze waren aan de royale kant, zeker als men kijkt naar wat er voor deze prijzen werd geboden. Het eten en de bereiding ervan waren weinig verfijnd.
Geen aanrader.

Geef zelf je mening over Le Meridien