Heerlijk en famille op een zondag gegeten. Ruime keus aan verrassende gerechten. Vooral keus tussen kleine of grote portie per gang maakt het ideaal om meerdere gangen te combineren. Zeer smaakvol en aantrekkelijk gepresenteerd. Vlotte bediening.
Afgelopen zaterdag heerlijk gegeten, bediening uiterst vriendelijk. Hele fijne kaart doordat ze aangepaste porties hebben, dus alle combinaties mogelijk waardoor je meerdere gerechten kunt bestellen en dat was zeker de moeite waard! Wij gaan zeker binnenkort weer terug!
Gisteren heerlijk gegeten in dit kleine, sfeervolle restaurant waar de bediening naar mijn mening uitstekend is. De avond ervoor ook op de korte putstraat gegeten, ook goed, maar de professionele benadering van het personeel en het smaakvolle eten maakt dat ik dit restaurant weer zal bezoeken en zal aanbevelen.
Gewoon geen super restaurant vergeleken met sommige andere in de korte putstraat. Vooral de kwaliteit van de gerechten. De bediening is wel vriendelijk.