| Keuken | Frans & Europees |
| Minimum menuprijs | €29.50 |
| Huiswijn per fles | €20.50 |
| Huiswijn per glas | €3.50 |
| Openingstijden | 17.00-22.00, za tot 22.30 Meld dit restaurant als niet meer open » |
mickel 26 maart 2012 | |
Hier gisteravond gegeten, was heerlijk. Op het terras kun je lekker lang blijven zitten door de terrasverwarming en ook de bediening was heel erg vriendelijk. Het eten, zowel de vis als het vlees, waren goed gemaakt en prima kwaliteit. Wij hebben hier heerlijk gegeten. Tevens is het ook nog eens een hele gezellig straat waarin dit restaurantje zit, een aanrader als je naar Den Bosch gaat. Wij komen hier zeker nog een keer terug. In alle negatieve recensies herkennen wij niets, maar het is bekend dat negatieve mening harder worden geuit dan positieve dus hierbij een compliment voor In de Bossche Eetkaemer |
toine201 13 april 2011 | |
heerlijk op het terras met de verwarming aan gegeten.
Indulge 6 februari 2011 | |
Eten was uitstekend maar wat een onbeschofte gerant! Toen we naar zijn menig te lang aan het natafelen waren werd ons gesommeerd koffie te bestellen! |
Oudbeijerlander 12 oktober 2010 | |
Zaterdagavond gegeten in de Bosche Eetkamer met vriendin en schoonouders. Wij waren niet bekend met het restaurant en hebben het via iens geselecteerd. Van te voren nog wat twijfels omdat de foto's op de website wat kil aandoen. Maar aangezien andere restaurants vol waren kozen we toch voor de Bosche Eetkamer en daar hebben we absoluut geen spijt van. Eten was goed op smaak en perfect gegaard en het restaurant was voelde warm aan. |
Maartje1404 25 augustus 2010 | |
Gisteravond i.v.m. de restaurantweek bezocht, om eens een nieuw restaurant uit te proberen. Absoluut niet goed bevallen! De bediening was niet klantvriendelijk, stapelde fout op fout en maakte vreemde opmerkingen als hier iets van gezegd werd. Het vlees dat we medium-rare besteld hadden was bijna well done. De geserveerde vis (Panga) was niet gaar en de reactie van de bediening was daarop 'dat hij de kok wel even het ziekenhuis in zou slaan'. Daarnaast waren er nog zeker een vijftal andere dingen die echt niet correct waren, maar als ik dat allemaal op zou gaan sommen wordt deze recensie wel heel erg lang. Conclusie: Het was teleurstellend en voor ons de eerste en meteen ook laatste keer dat we bij 'In de Bossche Eetkaemer' zijn geweest! |
Geef zelf je mening over In de Bossche Eetkaemer