7.4
6.7

Pierre_65 Pierre_65 27 maart 2012

Leuke gezellige wat alternatieve zeg maar Mexicaanse inrichting. Eten was lekker en zag er verzorgd uit. Vodoende keus.
Attente bediening, in ieder geval op dinsdag.

Caro_s_mening Caro_s_mening 22 januari 2012

vrijdag de 13e daar geweest. Leuke inrichting, gevarieerde kaart. Hoewel het hoofdgerecht uit 3 verschillende onderdelen bestond op 1 bord bleef de smaak herkenbaar. Niet druk, redelijke prijzen, je kan het zo duur maken als je wilt. Porties zijn zeker voedend.

R.Koster R.Koster 20 juli 2009

Vriendelijke ontvangst, lekkere cocktail. En een grote verrassing: ze hebben een braille menukaart!!! Mijn dag kon niet meer stuk. Het eten is erg lekker, kortom een perfect uitje.

moonzaiek moonzaiek 19 april 2007

En ze doen ook nog eens totaal niet moeilijk over een glaasje kraanwater, dat mag ook in het bijzonder nog even een pluim krijgen!

Proever54575 Proever54575 8 januari 2007

La cucaracha is een prima restaurant voor bijvoorbeeld een maaltijd met vrienden; de sfeer is ongedwongen, het eten meer dan in orde. Zo eet je ook nog eens iets anders. Voor sommigen zal het een hindernis zijn dat soms wordt afgeweken van typisch Mexicaanse kruiden en gerechten.
De service bij La Cucaracha mag worden geroemd. Vriendelijke en persoonlijke bediening, oplettend en verzorgd personeel.
Parkeren in de directe omgeving is bijna altijd mogelijk, maar de tarieven zijn pittig (zo\'n 2 euro per uur). Als alternatief: het restaurant ligt op circa 5 minuten loopafstand van het centraal station.

Proever33328 Proever33328 12 november 2006

De uiteenlopende reacties op deze site maakten ons nieuwsgierig, dus gingen we op een vrijdagavond. Waar iedereen het over eens is klopt: het personeel is erg vriendelijk. Verder is het sfeervol ingericht. Dat je niet gratis kunt parkeren lijkt me logisch: het ligt hartje centrum in een grote stad. Echter: de gerechten zijn lekker, maar erg klein (en al helemaal voor de prijs). Ik had een mixed-grill (van 22 euro): de kleinste die ik ooit ergens op heb; ik kon het vlees amper vinden op mijn bord. De portie bijgeleverde frietjes was erg klein en kon niet worden bijbesteld. Als dit gebrek aan kwantiteit verklaard kon worden door extra kwaliteit zouden we het nog \"goed\" vinden, nu konden we niet verder komen dan \"redelijk\".

Proever50344 Proever50344 24 augustus 2006

Al meerdere keren in dit restaurant gegeten. Ze herkennen me nu zelfs bij binnenkomst. Personeel is erg vriendelijk, ook vanuit de keuken. Het eten smaakt erg goed, ik ga persoonlijk altijd voor de fajita\'s. Mexicaans eten zoals het hoort te zijn.

deouwesnoeper deouwesnoeper 31 maart 2005

De margarita\'s konden wat beter en de guacamole was wat aan de zurige kant. De fajita\'s en bijbehorende vleesjes waren OK.
Bediening heel vriendelijk.

Proever29753 Proever29753 11 februari 2005

Het smaakt allemaal wel, maar ik kon me niet aan de indruk onttrekken dat het uit de magnetron kwam. Daardoor oogt het ook allemaal niet zo mooi. De sfeer is verder wel okee.

Proever22206 Proever22206 25 augustus 2004

prima eten voor een redelike prijs in een leuke ambiance

Geef zelf je mening over La Cucaracha