8.1
7.3

1 2 ouder »

harald2 harald2 13 april 2012

Gisterenavond sinds lange tijd weer eens bij Shiro gegeten. Echt een top Japans restaurant. Heerlijke Sashimi, SukiYaki en gebakken eend gehad. Dit is echt wel van een heel ander niveau dan die 'all-you-can-eat' sushi tenten, totaal niet te vergelijken, sushi is zelfs niet standaard aanwezig! Ook de sfeer is perfect, aparte lokatie zo bovenin de nok van een pand.
Het restaurant zit eigenlijk verstopt om de hoek van de Uilenburg waar alle gezellige terrassen zitten, waardoor hier alleen de liefhebbers naar toe komen. Alleen het toetje kan je beter overslaan, is niet van hetzelfde niveau, maar voor de rest helemaal top!

rutger123456 rutger123456 15 november 2011

zeer traditionele Japanse keuken met veel variatie.Dit 2e beste Japanse restaurant in NL blijft zich onderscheiden door bediening,service,heerlijke gerechten en een Japanse gastvrouw met intussen Nederlandse humor,in een woord:bijzonder! Aanrader!

Nitrokid Nitrokid 19 oktober 2011

Verfrissend om een Japans restaurant met eenvoudige aankleding zonder circus acts te zien. Uitstekende maaltijd, scala aan gerechten waarbij je echt de smaken kon proeven zonder dat alles in een soja saus met knoflook werd gedrenkt. Zeer goede kok, echte haute cuisine, aanbevelenswaardig.

Lovely_moments Lovely_moments 7 oktober 2011

Erg lekker eten, verrassend menu en heel vriendelijke bediening. Hier zal ik zeker nog een keer terug willen komen. Ik ging voor de sashimi-menu en bij elke gang was de kok in staat om mij te verrassen.

Kapop Kapop 19 april 2010

Super gegeten! Vooraf mix van sushi en sashimi, goed op temperatuur, heel divers. Daarna de gebakken paling in teriyaki : om je vingers bij af te likken. Absolute aanrader!

Aikochan Aikochan 15 december 2009

Wederom heerlijk gegeten bij Shiro. De sashimi was weer fantastisch; zeer vers, diverse soorten, super gepresenteerd en precies goed gesneden. Ben verbaasd over de klacht dat er geen sushi rijst was. Dit wordt nml duidelijk aangegeven op de menukaart en is nog nooit een probleem geweest als we (zoals aangegeven) bij de reservering vermeldden dat we graag sushi wilden eten. Verder ben ik een grote fan van de traditionele voorgerechtjes en van de japanse gastvrouw.

nou59 nou59 12 november 2009

Onvoorstelbaar dat op een koopavond geen rijst voor het bereiden van sushi voorradig is.... en dan te bedenken dat we voorafgaande aan ons bezoek al hadden gebeld. Jammer; temeer daar andere bezoekers zo tevreden waren!

skytrain skytrain 15 september 2009

Wederom een super avond met hoge kwaliteit gerechten. Super vers en inderdaad alleen maar niet bijgekleurde tonijn (zie vorige mening). Zeker niet de laatste keer dat ik ben geweest.

lekkerbekje lekkerbekje 2 januari 2009

Speciaal voor dit restaurant heb ik mij bij Iens opgegeven om commentaar te kunnen leveren. Het restaurant oogt vriendelijk, de service is goed, maar eten is matig! Als sushi-kenner (Japan en de VS) weet ik bv. dat verse tonijn rood behoort te zijn, niet bruinig, zoals bij Shiro het geval was. Of was er iets mis met de rauwe zalm of de oester? Het eten smaakte verder matig, het haalde het echt niet bij authentieke Japanse restaurants. De prijs was mijns inziens hoog. Ik begrijp al de goede recensies van dit restaurant niet.

Proever64120 Proever64120 20 november 2008

Ons favoriet restaurant in Denbosch. Heerlijk Japans eten en kakelvers. We hebben het traditionele japans menu gekozen van 6 gangen. Een aanrader.

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Shiro