zeer traditionele Japanse keuken met veel variatie.Dit 2e beste Japanse restaurant in NL blijft zich onderscheiden door bediening,service,heerlijke gerechten en een Japanse gastvrouw met intussen Nederlandse humor,in een woord:bijzonder! Aanrader!
Verfrissend om een Japans restaurant met eenvoudige aankleding zonder circus acts te zien. Uitstekende maaltijd, scala aan gerechten waarbij je echt de smaken kon proeven zonder dat alles in een soja saus met knoflook werd gedrenkt. Zeer goede kok, echte haute cuisine, aanbevelenswaardig.
Erg lekker eten, verrassend menu en heel vriendelijke bediening. Hier zal ik zeker nog een keer terug willen komen. Ik ging voor de sashimi-menu en bij elke gang was de kok in staat om mij te verrassen.
Super gegeten! Vooraf mix van sushi en sashimi, goed op temperatuur, heel divers. Daarna de gebakken paling in teriyaki : om je vingers bij af te likken. Absolute aanrader!
Wederom heerlijk gegeten bij Shiro. De sashimi was weer fantastisch; zeer vers, diverse soorten, super gepresenteerd en precies goed gesneden. Ben verbaasd over de klacht dat er geen sushi rijst was. Dit wordt nml duidelijk aangegeven op de menukaart en is nog nooit een probleem geweest als we (zoals aangegeven) bij de reservering vermeldden dat we graag sushi wilden eten. Verder ben ik een grote fan van de traditionele voorgerechtjes en van de japanse gastvrouw.
Maandag
Zaterdag
Zondag
Gesloten
Opmerkingen
Wegens familieomstandigheden is restaurant Shiro gesloten
van 25 december 2011 tot en met 11 januari 2012