Pollevie over zichzelf

Pollevie is een eigentijds restaurant met wijnbar in Den Bosch. Pollevie schenkt een ruim assortiment wijnen per glas. De kaart kenmerkt zich door lokale producten, het rundvlees komt uit Cromvoirt, de zuivel uit Drunen, het brood van een lokale bakker en de groenten komen uit Haaren van boerderij de Es. Kijk voor meer informatie op www.pollevie.nl

1 2 ouder »

MvhB MvhB 31 maart 2012

Een mooie avond gehad gisteren. Prima bediening en heerlijk eten. Vooraf een smaakvol stukje eend gevolgd door boerderij hoen in combinatie met truffel risotto. De chianti erbij was prima gekozen door de bediening. Afgerond met een huisgemaakte chocolade verrassing was de maaltijd compleet.
Het Hopus bier van de tap is trouwens ook een aanrader als aperitief.

Bosschenaar Bosschenaar 30 november 2011

We hebben ontzettend lekker en gezellig gegeten bij Pollevie. De gerechten zijn creatief en wat ik erg leuk vind is dat er gewerkt wordt met producten uit de streek/omgeving. Zo krijg je vooraf brood van de broodspecialist uit den Bosch (waanzinnig lekker) en wij hadden ook vlees van het Limburgse Livar varken genomen. De producten zijn allemaal van goede kwaliteit en de prijs-kwaliteitsverhouding is goed. Je wordt op een prettige manier bediend. De bediening weet een goede balans te vinden tussen formeel en informeel. Je wordt heel netjes en correct geholpen, echter ook met een grapje waardoor je je meteen op je gemak voelt. Wij komen zeker nog eens terug!

jeannette123 jeannette123 25 november 2011

Op donderdagavond, samen met vriendinnen heerlijk gegeten.

Zonder te reserveren binnen gelopen. Alles zat vol... Dom, hadden we ook maar moeten reserveren. Bijna teleurgesteld weggelopen.
Een enthousiast meisje greep in en vertelde dat als we heel even aan de bar zouden wachten, dan kwam er een plaatsje vrij.
Inderdaad, we hadden ons nog niet aan de bar geinstalleerd of er werd ons al een leeg tafeltje aan gewezen. Super!

Vooraf tonijn met bietjes, hertenbout met saus van rode port waarbij gebakken paddenstoelen en als toetje: tartetatin van appel met hazelnoot ijs.
Creatieve, verse, verrassende keuken met goede prijs kwaliteit verhouding.
Gastvrije, enthousiaste bediening met kennis van zaken.
Heerlijke ongedwongen sfeer.
We komen hier graag terug!

gelderland gelderland 25 november 2011

Wij hebben zondag 20 november gegeten bij Pollevie.
We werden hartelijk ontvangen en voelde ons gelijk welkom.
We hebben het 3 gangen menu gegeten, en dit was dik in orde.
Personeel kon goed vertellen wat er geserveerd werd en de smaak was prima.

Erg jammer en zeker niet betrouwbaar commentaar.Wij hebben een geweldig avond gehad waarvoor dank.

RobinB RobinB 21 november 2011

Afgelopen week voor het eerst gaan lunchen bij Pollevie. Wat een aangename verrassing! Spannende kaart met eerlijke producten en prijzen en prettige bediening. Wat ons betreft een absolute aanrader, wij komen terug!

Luuk1978 Luuk1978 21 november 2011

Afgelopen donderdag weer bij Pollevie gegeten. We komen hier zeer regelmatig en het is altijd goed. Moderne keuken en eerlijke gerechten die altijd wel een verrassend tintje hebben. Tip: laat de altijd gastvrije Marieke passende wijntjes bij je eten serveren; succes verzekerd!

Mirjam0909 Mirjam0909 20 november 2011

Het concept beloofde heel wat, helaas gisteravond enorm teleurgesteld. Pas na een half uur werd ons een drankje en de kaart aangeboden. Helaas werd ons het speciale menu van de restaurant week pas nadat we er zelf naar vroegen uitgelegd. De serveerster wist echter niet uit haar hoofd te vertellen wat dit inhield en liet ons de menu kaart via een iPad zien. Wij hadden onze keuze nog niet gemaakt en de iPad werd alweer doorgegeven aan andere gasten. Tussen de eerste en tweede gang zat bijna een uur. Ook werden wij genegeerd door het personeel toen wij graag nog een glas wijn wilden drinken. Toen wij ons beklag hadden gedaan arriveerde het hoofdgerecht onmiddelijk. Het vlees smaakte slecht en zeker niet wat je van biologisch vlees zou mogen verwachten. Kortom, op papier een mooi concept in werkelijkheid een zeer teleurstellende ervaring.

ingrid01 ingrid01 30 oktober 2011

Ga lekker eten bij Pollevie, je bent er echt welkom als je het terras al ziet. Maar als je buiten of binnen zit het maakt niet uit, het is er gezellig en er werkt vriendelijk personeel. Het eten is heerlijk en je kunt rustig de tijd nemen. Relaxed.
De prijs is eerlijk.

Nitrokid Nitrokid 18 oktober 2011

Matige kwaliteit eten. Een van ons kreeg een kleffe risotto, leek meer op een soort "pub grub" wat je hier niet zou verwachten. Reerug was smaakloos en droog. Komen hier niet terug.

eksteiw eksteiw 8 juli 2011

Ik vond het eten wat tegenvallen. Wel een mooie kaart met goede wijnen en veel streekprodukten.

1 2 ouder »

Geef zelf je mening over Pollevie