| Activiteiten | Brasserie, Lunchroom, Catering, Wijnbar | |
| Keuken | Regionaal, Biologisch, Vegetarisch, Internationaal & Wereldkeuken | |
| Menuprijs | €29.50 | |
| Openingstijden |
| |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Een mooi gemengd voorgerechtje ('duo van rund'), een heerlijke tonijn als hoofdgerecht en een lekker kaasplankje.
Bediening goed, maar naar persoonlijke smaak wat koeltjes. enige echte minpunt is de slechte akoestiek.
Tijdje terug alweer dat ik hier voor het laatste was, maar het is me zeker bijgebleven. Heerlijk avondje gegeten met een vriendinnetje. Gezellige bediening die zeker een praatje met je komen maken en er alles aan doen om het jou naar je zin te maken. Heel fijn! Daarnaast was het eten super lekker. Echt een aanrader. Ook de drank was keurig verzorgd!
Gegeten op: 21 december 2012.Heerlijk vier gangen menu à la carte gegeten, met wijnarrangement; heerlijk! De bruschetta was mijn persoonlijke favoriet. De porties waren perfect en kwamen in en mooi tempo. Ondanks de drukke avond, bleef de bediening tijd nemen om over de (goed gekozen) wijnen & gerechten te vertellen, en om onze vragen te beantwoorden. Uiterst geslaagde avond!
Valentijnsmenu 5 gangen. Super lekkere gerechten met een perfect wijnarrangement. Vanaf de amuse met aperatief tot en met het dessert en de koffie, een feestmaal. Een avond lang culinair genieten met attente bediening die een leuke toelichting geeft op de gerechten en de wijn. Een absolute aanrader en wij komen hier zeker nog vaker eten. Chapeau voor het gehele team van Pollevie! Cees en Anneke
Gegeten op: 14 februari 2013.Zaterdagavond vaste menu voor 32.50 gegeten. Ik vond het persoonlijk erg tegenvallen. Aan de vis (Griet) zat maar weinig smaak en het vlees (buikspek :s) vond ik ook maar matig. Voor deze prijs verwacht ik meer. Tevens waren de porties erg klein en heel verschillend per persoon. Meerdere mensen gingen in ieder geval nog niet voldaan naar huis. Zaak met pretenties zonder deze waar te maken.
Gegeten op: 2 februari 2013.Schrijf zelf een recensie over Pollevie
Schrijf hieronder je recensie over Pollevie. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag | Gesloten |
| Dinsdag en Woensdag | 11:00 - 21:30 |