Ik ben het met mijn voorganger eens: geen zuivere koffie, Het terrasje achter het cafe is heel sfeervol, maar de rest (bediening en eten) is slecht. Er stonden 3 dames in de bediening (op 4 klanten?) aan een stuk te babbelen,en je werd ongevraagd deelgenoot van hun suffe opmerkingen. De kwaliteit van het eten staat totaal niet in verhouding tot de prijs. Veel te duur voor zo'n informele tent. Leuk om het terras gezien et hebben maar niet voor herhaling vatbaar.
Geen zuivere koffie.
Met uitzicht op de kakelende dames achter de counter, kregen wij na verloop van tijd eindelijk wat aandacht en konden wij onze keuze doorgeven. De broodjes waren fantasieloos en misten ook smaak, de gegrilde groenten leken uit de vriezer te komen. Daar werden we niet blij van. Maar ja, het vult de maag dan maar. De inrichting is rommelig en lijkt charmant. Dat lijkt dus maar zo, want het is gewoon smerig: terwijl ik wederom aandacht probeer te krijgen om de rekening te vragen, was ik niet meer zo blij dat mijn maag net gevuld was. Tot mijn verbijstering zie ik een medewerkster een grote schaar pakken, terwijl ze nog steeds babbelend met haar collega, een stuk nagel van haar vinger afknipt!! Het stuk vloog door de lucht en eindigde ergens op de counter. Nonchalant werd de schaar teruggelegd en werd er verder gebabbeld. Geschokt heb ik de rekening betaald. Ik kom hier nooit meer en word nog steeds misselijk als ik terug denk aan deze ervaring.
Misschien moet ik hier volgende keer gewoon alleen koffie nemen, want het broodje geitenkaas was niet veel bijzonders... Gewoon een bruin broodje met geitenkaas, een flinke klodder honing erop en wat (wel erg lekkere) geroosterde cashewnoten... Werd er niet echt enthousiast van. En de bediening :-s niet echt gastvrij.
Ik verbaas me over voorgaande reacties, en dan niet zozeer over het eten, dat was inderdaad heerlijk, maar de service! Ongastvrij, ongeinteresseerd, onvriendelijk.Zonde van zo'n tent, de service was ronduit beroerd. Ik zet voorlopig geen voet meer in zuivere koffie, want zo zuiver is het daar echt niet!