7.1
6.6

KeukenEetcafé
Openingstijden17.00-21.30

JeannetteVermeer JeannetteVermeer 16 april 2012

Vorige week hebben mijn man en ik heerlijk gegeten bij de nar. Zelf had ik een heerlijke huisgerookte zalmfilet en mijn man was ook zeer te spreken over de grand steak die hij had besteld. Er was genoeg keuze en de bediening kwam zelfs nog de specialiteiten van de dag aan tafel vertellen. De sfeer was leuk en de prijs/kwaliteit viel ons ook niet tegen. Al met al een echte aanrader voor een ieder die in Den Bosch een hapje gaat eten.

parson parson 19 maart 2012

lang wachten op je bestelde eten,terwijl er weinig volk op het terras zit.Smerige croquet,te lang in het oude vet gebakken.Te veel satésaus over de gehaktballen,zodat je niks anders meer proeft.

marloesreijnders marloesreijnders 29 december 2011

We gingen er heen met niet al te hoge verwachtingen. De prijs was goed te doen voor ons studenten. Het eten was echter vreemd. De porties waren zó groot dat je het niet op kon, kip sate was in bergen sate saus en dit was al niet meer lekker voor het bord leeg was. Erg vreemde niet frisse salade en het zag er niet al te florissant uit. Zelfs de spa rood was erg vreemd van smaak...De vloer was enorm smerig en je jas moest hier noodgedwongen in de vieze plakkerige zooi hangen. Hier gaan we nooit meer heen.

louism louism 9 maart 2010

De Nar pretendeert niks, maar biedt gewoon constante kwaliteit met een goede kaart waar de echte klassiekers niet ontbreken. Voor een snelle hap of uitgebreid tafelen in een zeer gezellige omgeving. Dicht bij den bosch CS dus qua locatie top, in een nog betere en gezelligere buurt.

henq henq 1 november 2009

Donkerbruin eetcafe, sfeervol ingericht. Bijzonder voorkomende, vriendelijke bediening. Lunchkaart niet erg verrassend, doch heel netjes geprijsd.
De salade met gamba's was prima, maar de chiliroomsaus was te overheersend. De italiaanse burger, geserveerd op een italiaanse bol(gebakken spek, salade, tomaat, ui, etc. etc.) was eigenlijk niet fatsoenlijk te eten, maar goed, dat valt met zo'n constructie te verwachten.... Daarnaast was (ook hier) de currysaus alles overheersend.
Kortom: bediening en prijzen: okay, kwaliteit lunch:.... mwoah, redelijk.

Geef zelf je mening over De Nar