bill moons 1 december 2011 | |
Binnen is het er slecht toeven. Achterin is het te donker en voorin heb je last van een deur die niet sluit waardoor je soms in de wind zit. De bediening is wisselend, van vriendelijk tot onverschillig. De kwaliteit van het eten is in de loop der tijd achteruit gegaan |
samentom 22 juli 2011 | |
Eerst geborreld met gehaktballetjes,deze waren zo veelbelovend dat we terug zijn gekomen om te eten. Lekker eten dezellige sfeer en leuke vlotte bediening! |
1058 25 februari 2011 | |
Lekker eten hier, zeker voor een eetcafe. Daar kan menig 'restaurant' nog een puntje aan zuigen. Aardige bediening en een gezellige sfeer. Leuk die gapertjes en andere verwijzingen naar de apotheek die hier vroeger zat.
amsterdam79 20 augustus 2010 | |
Gisteren heerlijk de hele avond op het terras bij de Gaper gezeten. Een borreltje zouden we doen...uiteindelijk moesten we weg omdat ze dicht gingen. Relaxte tent! Lekker eten, goede sfeer en ook leuke mensen in de bediening.
captainstable 6 augustus 2010 | |
Terrible experience! This place is not what it used to be. Arrogant, inattentive, rude and painfully slow service. A very poor price/quality ratio in my opinion. Small portions for big prices. I think it is a shame tht this local eatery seems to have gone downhill since the renovation. I will not be going back until they turn things around. |
Marykee 22 juni 2010 | |
Jammer van dit geweldige terras dat de wijn matig is, het eten ronduit slecht vlees doorbakken, de weinig smakende saus leek wel van water gemaakt, frieten taai en koud, de gnocchi vielen van nattigheid uitelkaar. Kortom, voor een cola ga ik hier nog naar toe maar meer ook niet! |
bram k 1 juni 2010 | |
Het was een prachtige dag in Amsterdam en wij besloten met een paar vrienden gezellig een hapje te eten bij de vergulde gaper. Heel erg leuk terras en een prachtig pand. Ze liepen met veel te weinig mensen want zelfs de drankjes duurde een eeuwigheid. Ook het eten liet lang op zich wachten en fout na fout werd gemaakt. Toen wij weg gingen wilden we nog even naar de WC en dat was helemaal niet om aan te zien. Zo ruiken de smalste steegjes in Amsterdam nog nieteens! |
rob2002 27 april 2010 | |
Wat een leuke tent. Zat hier met mijn vriendin in een wat rare setting (terras midden op de Prinsengracht), maar dit maakte het juist heel leuk. Na wat drankje besloten om hier ook een hapje te gaan eten. Heerlijk gegeten, uiteindelijk pas in de late uurtje weg gegaan. Bediening is hier zeer enthousiast en vriendelijk. Kijk nu al uit naar de zomer. Heb mijn plekje wel gevonden. Heerlijk !!!! |
kbt240 30 januari 2010 | |
Wat een arrogante bediening! Al is het super rustig, er wordt gedaan alsof je ze eigenlijk alleen maar lastig valt als je iets wil bestellen. Geen fijne tent |
henriettedejong 11 augustus 2009 | |
10 augustus 2009. Vanavond hebben we voor 't eerst gegeten bij de Vergulde gaper. We moesten wel 3 kwartier wachten op ons eenvoudige hapje. De kok houdt van veel peper, maar ik niet!! De hoofdmaaltijd was ook een beetje weinig. Hoewel de bediening reuze vriendelijk was, zullen wij niet zo gauw hier terugkomen. |
Geef zelf je mening over De Vergulde Gaper