Bij toeval ontdekte we een jaar of 6 geleden dit restaurant. We hebben alle keren (zo'n 10 keer per jaar) heel lekker gegeten. De bediening is netjes met oog voor detail, geeft uitleg over de gerechten en zorgt voor een ontspannen sfeer. Het restaurant ziet er netjes uit, mooi gedekte tafels en rustige achtergrondmuziek. Een goede prijs/kwaliteitverhouding. U zult er geen spijt van krijgen, om dit restaurant ook eens te bezoeken.
de gerechten smaakten goed, maar waren niet echt warm.Onze opmerking hierover werd niet echt serieus beantwoord. We waren met een groep van 9 personen en besloten allemaal de indonesische rijsttafel te nemen.
Op onderdelen na (ei, pisang goreng en sate) was hetgeen werd geserveerd naar onze smaak niet 9 maal de 1-persoonsrijsttafel. Het bedienend personeel was vriendelijk doch leek haast te hebben.
Dit was onze vaste afhaalchinees: heerlijke gerechten voor meer dan redelijke prijzen. Spijtig dat we verhuisd zijn, zodat we voor een zeer snelle hap op een ander restaurant aangewezen zijn. Favorieten zijn de Ossenhaas met Seizoensgroenten en de Tjap Tjoi. Van tevoren telefonisch bestellen is gewenst, zeker in het weekend is het bijzonder druk in het afhaalgedeelte. Enige minpunt is dat er hier gerookt mag worden, en dan hebben we het over een ruimte van zo\'n 8m2, waar zich in no time een rookgordijn vormt. Niet-rokende afhalers zijn verplicht om in de rook te blijven wachten als de bestelling nog niet klaar is, omdat men de nummers omroept en dit buiten niet te horen is. Met een evt. rookverbod zou ik Lee\'s Garden als uitstekend beoordelen, maar nu slechts als goed.
Als wij goed tot uitstekend Chinees willen eten gaan wij hier naar toe. Hun Indonesische gerechten wat minder. Goede bediening met overzicht. Rustige sfeer. Contant betalen is reeds lang achterhaald. Klassiek decor. Schoon. Bar zit wat weggedrukt in de hoek.