RvNtA 21 mei 2011 | |
Afgelopen donderdagavond hier gegeten. Kleine kaart met verschillende soorten gerechten. Verwacht geen super-eten maar wat ze serveren is gewoon goed en lekker.
manon123 3 mei 2011 | |
Mijn dochter en ik hadden allebei een hamburger besteld. Het zag er fantastisch uit, heerlijk brood, een helaas smakeloze hamburger en een saus waar ze een hete peper in hadden verwerkt. Het was echt veel te heet en dit stond ook niet vermeld op de menukaart, daar stond ui, paprika en sla op vermeld en dus geen hete pepers! Na een klacht te hebben ingediend ging de dame achter de kassa de hamburger van mijn dochter proeven (en het vlees was inderdaad smakeloos) en vond mijn klacht ongegrond. Ik heb niet alleen 30 euro weggegooid maar ben tevens belachelijk gemaakt. Ongelofelijk, the customer is always right. Het was niet de hamburger, maar de saus. Ook een collega meldde dat er gisteren klachten waren geweest. Ik kom hier nooit meer. |
Laurens Witter 3 oktober 2010 | |
Slecht slecht slecht! Het maken van een lunch voor drie mag toch niet 20 minuten duren? Bovendien is de bediening drie keer bij onze tafel geweest met een bestelling voor een andere tafel. Op dat moment hadden we al niet zo'n goede hoop meer op een fijne lunch. Geheel naar die verwachting was het eten een ramp: geen salade, maar een bord met sla, geen ciabatta met ham, maar een hard wit broodje met harde zoutige troep. En dan de prijs voor 1 lauwe koffie, twee fris, een bord sla een broodje kaas en een broodje ham: ruim dertig euro!! Ronduit schandalig, bijna diefstal. Ik kom hier niet meer terug. |
Assy54 5 mei 2009 | |
Zaterdag 2 mei jl.l op het terras plaatsgenomen omdat het heerlijk weer was. Erg druk maar dat kun je van de bediening niet zeggen. Tot twee keer toe iets aangeboden gekregen wat door ons niet besteld was. De vrouw die achter de bar stond kwam het terras op met een bord met 1 spiegelei en wilde dat op onze tafel deponeren. Wederom niet door ons beteld waarop ze luidkeels gilde wie dit ei besteld had. De mensen op het terras vielen helelmaal stil!! Ze was behoorlijk kwaad - niet alleen op het personeel. Beetje raar want als je besteld moet je meteen betalen dus ik ga ervanuit dat voor dit ei betaald was maar de besteller al was vertrokken wat opzich niet zo vreemd was. Er heerste grote chaos en niet alleen bij de mensen van de bediening Binnen was het ook een lichtelijke puinhoop. Misschien een leuke klus om deze zaak weer wat menselijkheid te geven voor mensen die wel graag in de horeca werken en een goede manager zou ook wel op zijn plaats zijn in dit bedrijf. Volgende keer met een grote boog om dit terras/zaak heen. |
Hugo 19 december 2008 | |
Zeer ongeinspireerde gerechten! (Ik had een soep en een salade). Wel zeer aardige bediening! |
hap hmmm 17 februari 2008 | |
Vandaag hier appeltaart gegeten; ik vroeg de bedienende mevrouw om een lekker goudbruin gebakken stuk appeltaart. Ik kreeg een stuk waarvan de zwarte randjes waren afgehaald; bij mijn vriendin zat de zwart geblakerde rand er nog aan! De appeltaart is dus niet meer zo lekker als voorheen: zwart geblakerd, veel grote brokken appel en weinig lekkere koek er omheen, met een extreem dunne bodem. Ik geef ze nog een kans en hoop op verbetering, volgende keer... Anders ga ik terug naar Groningen, daar smaakt appeltaart zoals het smaken moet ;-)! Voor die prijs verwacht ik wel een beter stuk appeltaart! |
abcdefgh 17 februari 2008 | |
Vandaag de eerste keer dat ik snel en aardig werd bediend bij Villa Zeezicht. Na jaren niet te zijn geweest, want de bediening is hier altijd bedroevend slecht geweest. Maar vandaag, zowaar: topsnelheid en nog steeds superlekkere appeltaart! Alleen de muntthee komt met losse blaadjes? Waarom niet een paar goede verse takken munt in plaats van 'muntafval' dat bij het drinken steeds in je mond komt? Voor de prijs van munt hoeven ze dat niet toch te laten lijkt me. |
Proever66723 25 oktober 2007 | |
Wat een ongelooflijk slecht bediening, dit heb ik eigenlijk nog nooit meegemaakt. Van de meisjes die rondliepen tot de manager/ eigenaresse achter de bar. Te triest voor woorden.
Proever46911 25 april 2007 | |
Eerste keer op deze locatie, vaak voorbij gelopen omdat er nooit plaats was. Eindelijk was het zover en ik moet zeggen dat ik heerlijk gegeten heb. De entrecote was echt fantastisch, zou willen dat mijn slager zulke mooie stukken vlees kon leveren. Goede huiswijn en een overheerlijke salade. Mijn begin van de zomer kan echt niet meer stuk.
a.massing 10 april 2007 | |
Ik werd hier afgelopen zaterdag voor het eerst mee naartoe genomen, om \"redelijk rap wat goeds te eten\". En wat mij betreft is dat gelukt. Voor mij een heerlijke royaal-gevulde Waldorfsalade vooraf; zeg maar bijna een maaltijdsalade, gezien de portie. En voor mijn tafelgenoot een tomaten/paprikasoep van mindere kwaliteit: dat werd ook door de serveerster eerlijk toegegeven, nadat ze \'m terug had gebracht naar de keuken om \'m daar te laten (her)keuren.
Geef zelf je mening over Villa Zeezicht