| Keuken | Turks |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Jo-elle 15 januari 2012 | |
Geweldig goed!!!!!! Komen hier al jaren. Zeer betaalbaar! Vers brood en water op tafel. Wel dient men rekening te houden met het feit dat er hier geen alcohol wordt geschonken. |
ali007 14 december 2011 | |
Heeerlijke soepjes hebben ze!
Rat77 26 mei 2011 | |
Dit is hoe een Turkse restaurant zou moeten zijn, vlees is zeer vers en wordt op de heerlijke houtskool grill klaargemaakt. Doner komt dagelijks vers van de lokale slager en is puur vlees en geen klant en klare gehaktrol zoals andere zaken.
Deetje 8 maart 2011 | |
Het eten is absoluut goed. De grill gerechten, warme stoofschotels, soepen of een Donner gerecht alles met verse salade. Waanzinnig lekker!
naruhodo11 6 maart 2009 | |
Akdeniz is verhuisd naar een keurige locatie. Er is niets veranderd. De grill is er nog. No nonsense keuken. Alles wordt met zorg bereid. Brood en water op tafel, thee na. Als er dan een minpunt gezocht moet worden, dan is dat een gebrek aan zoetigheden. Prijs kwaliteit is hier dik in orde. Hygiene overigens ook. Ik zou me zonder aarzeling wagen aan de lever van de grill. |
Geef zelf je mening over Restaurant Akdeniz