wjansen wjansen 17 maart 2010

Aantal weken geleden heb ik hier per toeval gegeten en moet zeggen dat het erg lekker en zeer betaalbaar was! Grappig om te zien hoe een echt Haags cafe zulke verbluffend goede gerechten kan voorschotelen. Kom hier zeker weer (als ik weer in de buurt ben).

a.massing a.massing 2 februari 2010

Wauw, wat heb ik afgelopen week genoten van mijn spontane lunch hier, op basis van de volgende argumenten: bijzonder attente, rustige bediening met vlotheid; leuke menukaart; goede kwaliteit van het eten; goedkope prijzen en een aparte prettige sfeer. Leuk om eens gemaakt te hebben, met dit tentje: ik ga er zeker mond-op-mond reclame voor maken!

Proever42515 Proever42515 8 juni 2009

prima broodjes voor een prima prijs. Hier kun je nog eens lunchen met je vriendinnen voor een bedrag onder de 10 euro. De Soto soep is echt fantastisch en de bediening relaxed!

jwvankampen jwvankampen 4 oktober 2004

goede broodjes en lekkere sotootjes. Gezellige bediening en leuk publiek. aanrader!

Proever18125 Proever18125 11 mei 2004

Als je alleen gaat voor een drankje of de overheerlijke Soto Ajam, dan is het hier prima te doen. Het grote nadeel van 2005 is dat het (bar)personeel veel teveel met zichzelf en de kennissenkring bezig is, zodat het kan voorkomen dat je 20-30 minuten bezig bent met bestellen of afrekenen, terwijl je nota bene aan de bar staat. Vakkundig genegeerd worden heet dat!

Geef zelf je mening over Eet - internetcafé 2005