rbakels 22 mei 2011 | |
De muur tussen Lafayette en de buren is doorgebroken, zodat nu een driemaal zo groot établissement is ontstaan. Ik zocht hier eigenlijk of het nog steeds Lafayette heet. In elk geval is de IENS informatie over Lafayette niet meer up to date |
Cien 21 juni 2009 | |
Ondanks een eerdere mindere ervaring nu ineens wel lekker gegeten bij Lafayette. De bediening is inderdaad niet heel scherp, maar de lasagna was niet slecht voor deze prijs. En, dat kom je niet vaak tegen. Gewoon prima voor een snelle hap. |
mg 12 juni 2009 | |
Wat een slechte en onbeleefde bediening. Eten was slecht, maar de bediening dramatisch!!! |
mark1977 4 april 2009 | |
vrijdag 3 april zijn wij hier met een groep collega's wezen borrelen en eten. Ik zou vrienden aanraden om hier echter alleen wat te drinken, het eten is er niet goed. De sate van kippendij was nog het beste te eten, de ossehaaspuntjes waren smaakloos, taai, droog en leken op de verste verte niet op ossehaas. Over de salade nog maar niet gesproken.. kortom eten doe je elders, drinken is het een prima plek voor. |
Proever63307 16 maart 2008 | |
Gisteren, op de drukke middag van de CPC-loop, zijn wij voor de tweede maal bij La Fayette geweest voor een lunch. Bediening was okee, de man die ons hielp (waarsch. de bedrijfsleider) was wel de enige die aandacht voor ons had, misschien omdat de rest het terras moest verzorgen. Broodje was helemaal prima: rijkelijk belegd en goed van smaak (zowel het beleg als de bagel zelf) Lekker achtergrondmuziekje, totaal niet storend. En de prijs-kwaliteitverhouding is ook in orde! |
Proever32070 21 januari 2008 | |
Lafayette is wat mij betreft een van de leukere kroegen op Het Plein. Geen brallerige sfeer maar gewoon ontspannen een biertje drinken op borreluur of daarbuiten. Als jij een beetje aardig bent voor de bediening zijn ze meer dan aardig voor jou. Ruime keus (zowel bier als wijn als sterk), mooi terras en een aardige eetkaart, hoewel - en dat geldt voor alle tenten aan het Plein - Lafayette meer een kroeg dan een restaurant is. |
Proever68500 28 december 2007 | |
Onaardige bediening, koude koffie en dito chocolademelk |
Proever62868 11 juli 2007 | |
Op een zeer mooie namiddag wilde wij wat drinken. Bij lafayette gingen we op de comfortabele stoelen zitten en werden meteen geholpen door 1 van de serveersters. We bestelde 2 rose-bier en een wijntje en deze stonden binnen een minuut voor ons neus. Het terras werd steeds drukker en we kregen honger. We bestelde 2 maal de zwaardvis. En ondanks de drukte stond dit eten ook snel voor ons klaar. Het smaakte heerlijk, bediening was top en het achtergrond muziekje hoor je ook niet overal. Top dus. ga zo door.. |
iloon25 6 juni 2007 | |
Een rustige zondagmiddag, lekker zonnetje, tijd voor lunch. Dus wij streken neer bij Lafayette. We werden compleet genegeerd door het personeel. Er kwamen later mensen naast ons zitten en die werden eerder geholpen. Toen we daarna de serveerster riepen, hoorde ze ons niet eens. Gelukkig haar collega wel. Het wachten op het eten duurde vrij lang; zeker 20 tot 30 minuten. Terwijl het rustig was en de bestelling die ik had doorgegeven echt niet zo moeilijk was. Het eten was prima. Maar toen de drankjes op waren, duurde het vrij lang voordat we de serveerster weer konden aanspreken. We riepen en knikten en wuifden en na 10 minuten had ze het door. Dit zelfde gebeurde met de rekening. Deze kwam niet. Dus zijn we maar na 15 minuten opgestaan en binnen af gaan rekenen. De serveerster vond het onnodig om zich te verontschuldigen en aan korting deed ze niet. Ik kom hier dus nooit meer en dan alleen maar omdat het personeel zo ongeinteresseerd erbij loopt, want het eten was best goed. |
Proever30177 26 april 2007 | |
T was een mooie middag, dus we streken met een paar collega`s neer bij LaFayette (tip - niet doen).
Geef zelf je mening over Lafayette