sal123 11 april 2012 | |
lekker kroketten,broodje osseworst was vers gesneden en niet vergeten americansse filet om te smulen daarom kom je hier vaak terug voor de vast recept |
berry2 31 december 2011 | |
De belegde broodjes van Dobben zijn nog net zo lekker als 40 jaar geleden. |
marjorie66 1 september 2011 | |
Het is goed te doen, kroketten zijn altijd goed op temperatuur en dat in combinatie met de mosterd en de authentieke Amsterdamse sfeer een prima aanrader! |
akuiperstraat 12 augustus 2011 | |
Geen vers brood, en het recept van broodje crab en american heeft niets meer met van Dobben van vroeger te maken. Jammer |
douanita 27 juni 2011 | |
we komen als we in amsterdam zijn altijd bij van Dobben, heerlijke kroket, broodje osseworst en half om, vers gesneden , je vindt ze nergens lekkerder, echte amsterdamse bediening, vriendelijk. top adres |
alexis1 27 oktober 2010 | |
Dit is gewwon de beste broodjeszaak die ik ken! Filet met ei, ui en mayo, goddelijk!! Je moet een keer vragen naar een broodje gebakken kotelet, niet normaal.... |
Rroberdd 22 mei 2010 | |
Best fast food in the f****** country! |
dreetje 7 juli 2009 | |
De enige broodjeszaak in Nederland waar ik gerust 50km voor om wil rijden. Mijn favoriet? Pistoletje speciaal (tartaar met ei en ui) helemaal GOED. |
Rob de Bruin 7 juli 2009 | |
Een euro of 5 voor een broodje Filet American? Ja hoor geen probleem en ik zou er zo twee nemen al is het 8 uur in de morgen! Ook hier geldt "never change a winning team". Gewoon het beste broodje filet in Amsterdam en misschien wel omstreken! |
Dugarry 7 mei 2009 | |
Ieder bezoek weer een genot en een goede reden om de eigen frituurpan het huis uit te zetten! |
Geef zelf je mening over Eetsalon Van Dobben B.V.