KeukenVis
Openingstijden17.00-24.00

dbmh dbmh 5 februari 2012

Je kunt het niet iedereen naar de zin maken,
maar wat hebben jullie ons een voortreffelijke avond bezorgt,
op advies van vrienden naar het hartje Amsterdam afgereisd om bij Lucius te eten
Zeer gast vrij en open keuken altijd leuk om even in het hart te kijken,
de gerechten smaakte net zo als ze er uit zagen geweldig, en het dessert wat een plaatje
de hele avond aanloop, ook de klanten die om 23uur binnen kwamen waren welkom,
2x de tent vol en zo weinig reacties op iens.nl dat zegt toch wel wat denk ik.
Groeten Joost

Vineproever Vineproever 1 december 2011

Voor een tong 52 euro betalen vind ik nog tot daar en toe, maar als hij smaakt alsof hij uit de diepvries kwam (zeer matig dus), vind ik dit een aanfluiting. Temeer daar ik de coquilles in saus met parmaanse kaas al had moeten terugsturen omdat ik echt nergens de smaak van parmezaanse kaas kon ontdekken. De wijn was goed aanbevolen, dat was een pluspunt. De (gratis) salade bij het eten was wel lekker. Tourist-trap! Als je echt van vis houdt, ga ergens anders naar toe!

adriaanwest adriaanwest 29 oktober 2011

Het is een heel leuk restaurant, beetje vergane glorie maar wel grappig. De oesters waren geweldig. Dat gene wat ons echt zeer tegen viel was de bediening en het hoofdgerecht. We hadden zalm en de dagschotel, en daar horen een aantal bijgerechten bij. Deze werden gebracht toen we klaar waren met het eten, zeer slecht.

anoniemeproevertje anoniemeproevertje 18 oktober 2011

Een aantal weken geleden was ik hier met een groep van 8. Bij binnenkomst is het een gezellig restaurantje in Hartje Amsterdam, maar al snel bleek dat het iets te krap is aan tafel. Gezien het in Amsterdam is, is dat nog wel te overzien. We gingen toen de bestellin doorgeven, na lang wachten, en begonnen aan het diner. De coquilles waren redelijk, maar mijn soep was wel echt te hartig. Het dessert daarentegen was wel erg lekker.

patjeram patjeram 24 januari 2010

Ik heb hier 2 maanden geleden gegeten en vond het helemaal fantastisch. We hadden oesters, rivierkreeftjescocktail en mosselen. Heb echt zo lekker gegeten. Dit restaurant is echt een aanrader als je van vis houdt. Bediening is super beleefd en helpt heel erg goed.

Geef zelf je mening over Visrestaurant Lucius