6.9
Toon telefoonnummer (0299) 602 206

KeukenFrans & Internationaal
Openingstijden10.00-21.00, 1 okt-1 apr ma gesloten

suzykay suzykay 23 oktober 2011

Wat een prachtige lokatie. Vandaag wilden wij hier wat eten op het terras. Na 15 minuten de bediening zelf maar gezocht. We bestelden om 13.35 hier twee koffie en twee brood met kroket. De man in de bediening meldde ons dat het wat langer dan 10 minuten kon duren, dat kan natuurlijk. Nadat wij de koffie op hadden nog een glaasje wijn besteld. Nog immer geen brood met kroket. Nadat wij toch al zo'n 50 minuten op het terras hadden gezeten en nog steeds geen broodje kroket hadden gezien en mensen die zo'n half uur na ons plaats hadden genomen, wel al een bittergarnituur kregen, (komt ook uit de frituur) heb ik de man in de bediening om de rekening gevraagd. Ik kreeg nog een grote mond toe....Nee de volgende keer op Marken ga ik ergens anders heen, heel jammer van zo'n mooi plekje.....

ChoiceMagazine ChoiceMagazine 29 augustus 2011

Wat een fijne zaak. Rustig, sfeervol, uiterst nette en vriendelijke bediening en goed eten. Men draait klassieke muziek en het uitzicht is prachtig over het water.

mien123 mien123 7 augustus 2011

onze ervaring bij dit restaurant is uitstekend! Heerlijke gerechten voor een zeer schappelijke prijs. We hebben er 's avonds gegeten (gezin met 3 kinderen) Een absolute aanrader. De salade die apart wordt geserveerd is fantastisch, lekkere frietjes met allerhande sausjes en gratis broodjes met heerlijke tapenade. We komen hier graag nog eens terug!

Kibri Kibri 26 april 2011

Slechte tent met een chagrijnige eigenaar, die bij 2 volle tafels al in de stress raakt.
Niet doen. Er zijn betere tenten op Marken om lekker wat te drinken/eten en waar de bediening wel vriendelijk is.

Jan Wijdbeens Jan Wijdbeens 7 november 2010

Lees het artikel van Sylvia Witteman in de Volkskrant van 2-11-2010, waar deze tent genoemd wordt: "...Je kunt vanuit Volendam trouwens met een bootje naar Marken, maar je kunt het ook laten. Ga daar in ieder geval níet eten in restaurant de Taanderij, waar de bediening zelfs voor Nederlandse begrippen opvallend traag en onbeschoft is, en de porties zó klein dat je met honger weer naar buiten gaat."

Geef zelf je mening over De Taanderij