Ongelooflijke mooie ligging,en zeer gastvrij restaurant/borrelbar,heerlijke tapas van vis tot bitterballen en niet te vergeten de heerlijke wijnen en bieren zowel als Tap als op de fles genoeg keus ,zeer geschikt voor partijen en feesten,het eten is goed en de porties zijn groot ,je merkt dat hier een echte kok kookt met een rijkelijke fantasie,niets is te gek ,wat je ook vraagt het wordt geregeld ,ongelooflelijke aanwinst voor het eiland Marken,als je op Marken bent is een bezoek zeker aan te bevelen ,al is het maar voor de heerlijke wijnen of bieren of bittergarnituur .....
Wij vonden het eten helemaal niet goed. Daarbij was het niet erg schoon binnen.
Mijn vriend kreeg een kleffe hamburger, ik iets dat voor een pastagerecht door moest gaan, in een waterig soort soep.
De beloofde salade kwam eerst niet, toen ie alsnog op tafel verscheen bleek dat alles uit blik kwam. Een afknapper en een afrader.
Schitterende lokatie met aangenaam personeel. De inrichting is wat'druk', de sfeer is goed. Prima bediening en klantvriendelijkheid. Aanpassingen binnen de kaart kun je gewoon aan ze doorgeven, wordt voor je geregeld.
Het eten is heerlijk. Super lekkere 'catch of the day' gegeten. De sate is lekker pittig. De kids hebben de hamburgers met frites met huid en haar opgegeten. Prijzen zijn prima.
Al met al een restaurant op een unieke stek, lekker eten en goede bediening.
Heerlijk eten in een nostalgische warme omgeving met prachtig uitzicht op de haven van Marken. Een gevarieerde menukaart met voor iedereen iets. De visloempia is zeker een aanrader.
Heerlijk terras, nu ook nog een aan het water. Lekkere biertjes op de tap en de bediening vlot en gezellig.
Heb hier alleen geluncht, maar dat was heel erg lekker.
Voor mij de top van Marken.