| Keuken | Frans & Regionaal |
| Huiswijn per fles | €16.50 |
| Huiswijn per glas | €3.25 |
| Openingstijden | 12.00-21.30 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Magda1000 11 maart 2012 | |
Buitengewoon gastvrij ontvangen en heerlijk eten. Het driegangenmenu wordt aangevuld met drie fijne amuses. De gerechten zijn mooi opgemaakt. Heerlijk zelfgebakken brood. De vriendelijke bediening denkt mee en is hulpvaardig. |
stout 19 november 2010 | |
3 gangen met elk 4 keuzes voor €29,50 met tussen de gangen een amuse; vooraf wildzwijn - hoofdgerecht hertenrugfilets en nagerecht + huiswijn voor €3,75 per glas + op verzoek kraanwater; heerlijk gegeten - mooie opgemaakte borden - lekker huiswijn - leuke inrichting.
wiak 29 augustus 2010 | |
Met het menu van de Restaurantweek is het genieten bij de Bagatelle. Je bent dan echt een avond uit zoals we ondervonden op 27 aug. Afgezien van de gerechten als salade met Livar nek, gebakken kalfslende, het tussengerecht en het uitstekende nagerecht, maakten de diverse extraatjes het bezoek bijzonder aantrekkelijk. Wat bijvoorbeeld te zeggen van een predessert? Zoiets kom je toch maar weinig tegen. Bediening vol lof. |
jhntravel 27 augustus 2010 | |
Hier wordt met zorg en toewijding gekookt, de schade aan het eind van de avond is net aan. De bediening vind ik een beetje stijf. |
wiak 30 augustus 2009 | |
Het avondje uit begon op 29 aug. al bij de open haard. Uitstekende maaltijd met veel extraatjes en voor euro 25,- buitengewoon goed. Er was nergens op bezuinigd en dat tijdens de restaurantweek! Integendeel zelfs. Zeer goede reclame voor de zaak. Wij gaan zeker nog eens terug. Hebben op een zeer prettige wijze kennis gemaakt met het restaurant. Wij gaan wekelijks uit eten en vonden de bediening de beste ervaring van het afgelopen jaar. Leuk, modern ingericht in combinatie met een oude boerderij. Dit restaurant mag er echt zijn. Vergeet het mangoijs niet. Buitengewoon lekker. |
Geef zelf je mening over De Bagatelle