| Keuken | Surinaams |
twee_eters 2 januari 2008 | |
Helaas is verschrikkelijk slecht geen categorie hier. Niet weerhouden door de spelfouten uit de folder en de slechte recensies op de site spoedde ik me met veel plezier richting het "munement van India" voor een chicken curry. Het plezier en de eetlust verminderde enigszins door onophoudelijk genies vanuit de keuken, maar ik was nog niet uit het veld geslagen. Nadat ik de plakkerige rijst had opgeschept en de wat onduidelijke brokkerige natte saus eroverheen had gedaan leek ik een soort van goulashsoep voor me te hebben staan. De kip (?) was voorzien van vettige randjes en had een kleur die ik niet als kip herkende. Na vijf happen ging alles de vuilnisbak in. Ik vraag me af waar ze precies de 15 jaar ervaring in hebben die ze op de folder zeggen te hebben. Niet doen! |
Proever64134 20 augustus 2007 | |
We hebben eten laten bezorgen en het was heel erg slecht. HEEL ERG SLECHT. De paneer pakora en de onion bhaji smaakten helemaal nergens naar, letterlijk. De raita was een weeiige zoete, smakeloze, waterige zooi. De Fish Jal Ferezi was vettig en ronduit vies. Alleen de Chicken Kashmiri was enigszins te eten, maar ook dat kun je elders veel beter krijgen. Als je het gratis kon krijgen, zou je het nog niet moeten doen. |
Proever39796 25 oktober 2005 | |
Dit eten heeft werkelijk niks met indiaas te maken. Heb eten laten bezorgen. Sheek kabab vooraf, compleet smaakloos, wordt er niet meer gemarineerd? Tandoori lamb hoofd, echt helemaal zwart geblakerd. Ik bellen, dat konden ze niet anders bereiden, anders zou het rauw blijven, of ik iets anders wilde met \'sausje\', dan was het wat zachter??? Kip madras dan maar, soppige kip, was het wel kip?, in vreemd \'sausje\'wat zeker geen madras was. Vieze vette mintsaus, totaal niet fris, papedam en nan gelukkig ok, rest weggegooid, €17,75 weg, nooit meer. |
Proever26207 13 juli 2005 | |
Wij hebben nog nooit zo slecht Indiaas gegeten. Alles in 1x in de prullenbak.Hoe kun je zo koken.Jammer. Naan was verbrand, kip was veel te taai daar kon ik iemand mee doodgooien. De Raita(yoghurt met komkommer) was net zeepsop. Jakk. Verder zag het er heel onverzorgd uit alsof het al een dag stond. Heb de hele avond op de w.c gezeten. Gezellig hoor. Misschien een andere kok aannemen???? |
Proever28135 11 januari 2005 | |
Eten is goed, flinke porties. Mag wel iets pittiger gekruid. Soms een beetje te flauw van smaak voor Indiaas eten. |
Geef zelf je mening over Sandely