| Keuken | Frans |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Proeveranoniem 18 april 2012 | |
Hier onlangs met grotere groep gegeten. Eten van prima kwaliteit (porties ook voldoende) bediening kan beter maar verder wel vriendelijk. Restaurant ademt een prettige sfeer uit. Wellicht niet een van de beste restaurants van Amsterdam maar wel van deze omgeving. |
Babycakes 5 maart 2012 | |
Een verassend restaurant voor de locatie al zeg ik het zelf. Inderdaad vrij veel oudjes, maar ook bekende Nederlanders te vinden in deze trendy ogende tent.
AGES 2 november 2010 | |
Hier vindt lieden die elders niet graag gezien willen worden. Maar ook bekende voetballers of oudjes uit de buurt die er hun 80ste verjaardag komen vieren.
sharon007 14 mei 2010 | |
Kom hier graag tournedos is altijd goed heerlijke soepen, tonijncraquile aanrader. Vis is goed en vers goede service en gezellig mooie ambiance |
preuven 13 februari 2010 | |
Deze week hebben we hier gegeten. Karige gevulde borden, erg duur, en de bijlage moet je appart bestellen en betalen, de gebakken aardappels hebben we teruggegeven omdat ze koud waren.Zijn daarna in de magnetron warm gemaakt.zeker niet voor een herhaling vatbaar. |
Geef zelf je mening over La Brochette